Бъди Надежда за някое семейство

Бъди Надежда за някое семейство

Здравейте, аз съм Рони – жена, която е майка и донор на яйцеклетки. Научих за донорството от интернет, също съм слушала и от приятели за това. Реших да стана донор след запознанството ми с жена, която има проблем да забременее. Замислих се защо да не даря част от мен на някоя жена за да сбъдне мечтата си. Да преживее всичко онова, което аз съм преживяла с моя син. Както радостни дни така и трудните. Представях си, че донорството е нещо болезнено с много рискове, не беше така. Процедурата ми мина с много емоции, вълнение, радост. Видях семейства, които се бореха от години за дете. Всичко беше различно от представите ми за донорството. Вниманието на екипът на д-р Стаменов и подкрепата на Вики и Мариелка, те карат да се чувстваш част от едно голямо семейство. Когато разказвах за това, че съм донор много ме упрекваха. Било срамно, защо съм правила това, безброй въпроси. А моят отговор беше само един – аз съм горда майка и вече донор, това съм аз.
Искам да кажа на всички семейства да не се отказват от своята мечта. Винаги да вярват, че за тях има ангели и те са наречени Донори. Тези жени, които могат да станат донори нека се замислят. Нека бъдат надежда за някое семейство. Пиша тези редове със сълзи на очите – защото донорството е нещо голямо и смислено. Не съм крила, напротив горда съм с това.
Пожелавам на всяко семейство, което очаква своята радост да не се отказват. Винаги да се борят. Нека знаят, че има хора като нас, които даряват радост и любов.

Рони

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart