Възможност да сътвориш чудо

Възможност да сътвориш чудо

За донорството на яйцеклетки разбрах от моя приятелка. Отдавна бях мислила по въпроса, но не знаех нищо конкретно, само, че е възможно. Когато тя ми каза, че е запозната с нещата, аз реших много бързо, че сега е момента. Обсъдих го, разбира се с партньора ми и  той беше съгласен с мен. За донорството съм мислила само от емоционална гледна точка, без да си представям каква е процедурата. Всичко по време на нея беше много спокойно. Подкрепата се усеща от всички. Когато разказвам за донорството срещам положително отношение. Всички реагират с изненада, но и умиление.
Бих казала на семействата, чакащи донор, че той ще се появи в най-подходящия момент. След като са преминали този дълъг път за да стигнат до тук, ще получат своето малко чудо. Когато го видят, прегърнат, ще са напълно сигурни, че всичко си е струвало.
За емоцията, която изпитвам – чувстваш се пълноценен. В пълния смисъл на тази дума. Направил си нещо, което ще донесе неимоверно щастие на едно семейство. Представям си ги в момента, в който са получили обаждане, че за тях има подходящ донор.
На жените, които се колебаят бих казала да го направят. Имат възможност да сътворят чудо. Да не се колебаят, няма нищо страшно.

Мая

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart