Кауза на чудесата

Кауза на чудесата

Казвам се Силвия. Наскоро направих още нещо с което се гордея и което поставям на второ място по важност, а именно това, че станах донор на яйцеклетки. Дарих шанс на едно семейство да сбъдне своята най-голяма мечта. За по-любопитните на първо място, най-голямата ми гордост е моят 12 годишен син, моята сбъдната мечта.
Преди да започна да следя каузата на “Майки за донорството” не знаех много за донорството, само бях чувала за него. След като разбрах за чудесата, които се случват благодарение на донорството на репродуктивен материал знаех че искам да бъда част от тези чудеса. Няма да крия, че ми отне известно време да направя крачката да се свържа с невероятните жени от фондация “Майки за донорство”, както и че имах своите притеснения и страхове от неизвестното. Истината обаче е, че в нито един момент, дори и за секунда не съм си и помисляла да се откажа от това да стана донор. Чувството да знаеш, че си направил всичко което зависи от теб, за да сбъднеш нечия мечта за детенце е невероятно. В душата ти се настанява лекота, спокойствие и огромно щастие знаейки че благодарение на теб в очите на едно семейство ще блестят сълзи от радост.
Сърдечни благодарности на “Майки да донорство” за това че ги има и, че благодарение на тях семейства ще сбъднат мечтата си да се сдобият с така желаните рожби. Сърдечни благодарности за това, че благодарение на тях и ние донорите сме част от чудото наречено “Майки за донорство”. Благодарности на целия екип, тук включвам и лекарския колектив, за това че през цялото време сте неотлъчно до донорите, че правите това вълнуващо преживяване възможно най-спокойно, без излишно напрежение и притеснение за процедурата. Сърдечно благодаря, че имате такива големи сърца и за това че сте приели каузата за лична. Желая Ви да бъде здрави, все така сърцати и отзивчиви. Нека бебета родени с ваша помощ да се множат.

Ще си позволя да направя един апел към всички дами и господа, а именно – запознайте се и се замислете над каузата на фондация “Майки за донорство” и искрено се надявам да пожелаете да станете част от нейните чудеса.”

Силвия

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart