21.05.2017г. Южен парк, София

21.05.2017г. Южен парк, София

[:bg][html ]Каним малки и големи на празник с много игри, концерт и хиляди усмивки!
Фондация „Майки за донорството” навършва три години. Вече ходим стабилно, говорим малко, но пък сме любознателни и неуморни. Не спираме да се учим и, макар да сме само на три годинки носим много усмивки. Не броим рождени дни, а родени бебета.
От 2014 година фондацията е потърсена приблизително от 3000 души от цялата страна за да бъдат донори на репродуктивен материал. Бебета, родени с донорска яйцеклетка в България са над 1000.
От 2015 година организацията набира средства за двойки с репродуктивни проблеми, нуждаещи се от донор и вече сме финансирали 23 двойки, които не са анонимни, с по 5000 лева всяка. Родени са две бебета, на път са още пет. През 2016г. стартира Програма „Ин витро” на Столична община, единствената за двойки, нуждаещи се от донор. С нейна помощ има още две родени бебета, а други 5 са на път.
На 21-ви май 2017г. имаме рожден ден!
Ежедневно ние от „Майки за донорството” в България и координаторите в Англия се опитваме да даряваме шанс за нов живот по най-прекрасния начин – като помагаме на българските семейства да имат деца. Заедно с вас, приятели!
Благодарим за подкрепата и доверието!

[/html][:en][html ][/html][:]

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart