22.11.2014г. Димитровград

22.11.2014г. Димитровград

На 22.11.2014г.  фондация „Майки за донорството“ ще бъде част  от  събитие – благотворителен концерт  в гр. Димитровград.
От 15.30 часа ще пием по кафе и ще поговорим с жените от фондация „МАЙКИ ЗА ДОНОРСТВОТО“, които ще ви информират и отговарят на вашите въпроси за даряването на репродуктивен материал. Срещата ще проведем в ресторанта на хк „СЛАВЯНИ“, а аниматорите от детски кът „ПУМПЕЛИНА“ , пътуващ с  „Майки за донорството“  ще се грижат за Вашите малчугани и ще ги забавляват!
Очакваме Ви!
Нека още веднъж да отворим сърцата си и дарим от добротата си, за да дадем шанс на още едно бебе да се роди и да замени тишината и сълзите в дома на своите мама и тате със своя смях!
За всички нас даряват таланта и музиката си хип хоп формация STREET DUST, ДВС ТАРАЛЕЖИТЕ, ТА ЗВЕЗДИЦА и рок групите GRAND ILLUSION и KROSSFIRE, наши приятели от град Пловдив!
В деня на концерта ще Ви очакваме и на нашия благотворителен базар Ангелска ЧУДОтворителница, който ще е във фоайето на спортната зала, с красиви и интересни творения, създадени от доброволци и приятели на фондация „ИСКАМ БЕБЕ“!

ВХОД СВОБОДЕН!!!

С Вашата съпричастност вие помагате да се роди още едно бебе!
https://www.facebook.com/events/389247767911159/?pnref=story

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart