Адриана, Атанас и Белослава

Адриана, Атанас и Белослава

Здравейте. Ние сме Адриана и Атанас. Познаваме се повече от 10 години и винаги между нас е имало някакво особено усещане, дори и да не сме били двойка. Съдбата ни срещаше и разделяше постоянно. Не поддържахме редовно връзка, всеки си имаше свой път, който да следва.Но явно съдбата си знае работата,защото връщаше отново един към друг. И едно красиво лято започна нашата обща история. Сгодихме се преди година, стартирахме подготвка на апартамента, в който ще живеем и ще трупаме спомени. Казвахме си – ще спретнем дома ни и ще започнем опити за дете. Силно го искаме и двамата. Реших, че е добре да отидем предварително на консултация при гинеколог за да видим дали всичко е наред. Причината за това мое предварително решение беше, че аз имам онкологично заболяване – Ходжкинов лимфом, датиращ от преди 14 години. Да.

За първи път се разболях, когато бях на 13 години. И вместо да усещам първите трепети на обич тогава, да се забавлявам с приятели, да ходя на кино или просто да съм тийнейджър – на мен ми се наложи много бързо да порасна. На тази възраст минах курс химио и лъчетерапия. Лечението бе с успех и така 11 години бях в ремисия. Но 2014 година след изкарани три пневмонии за кратък период от време и неадекватно лечение, получих рецидив и мъките започнаха наново.

Този път бе по-трудно и тежко. Минах през страшни мъки и много тежки дни, но за мое щастие вече 2 години съм в ремисия. Прегледът при гинеколога не мина добре, оказа се, че яйчниците ми са достатъчно увредени от химиотерапията за да имам дете. Казаха ми, че единственият вариант е с донорска яйцеклетка. В първият момент бях в шок, после разбрах,че това е било нещо очаквано, в следствие на лечението ми за да бъда жива. Днес отново се боря за живот. Този път за живот на едно малко човече – нашето дете. Силно се надявам, че това ще се случи и се моля на Бог да ни даде благословията си и да ни срещне с майчица дарител и добри хора. Амин!”
Напомняме на всички наши дарители, че стартираме набирането на средства за тях с вече събраната от благотворителните ни базари в Англия и България сума от 2548,20 лв.

Средствата за Адриана и Атанас са събрани. Вече търсим дама – донор на яйцеклетки за семейството.

С радост, с треперещи ръце пишем тази новина и споделяме на вас, че днес /30.06.2020/ се роди Белослава!
Честито на още едно семейство на Майки за донорството!
Ади и Наско, честита ви рожба! 🎉 Нека е здрава и благословена дъщеричката ви! Любовта ви успя. ❤️ Благодарим на Ангела донор дарил тази възможност. На д-р Георги Стаменов и екипа на МБАЛ Надежда. Благодарим и на екипа на МБАЛ Бургасмед.
МБАЛ Надежда.

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart