Анелия и Илия

Анелия и Илия

Когато растеш безгрижен с прекрасна любов. Когато в светъл ден вричаш сърцето си на нея. Когато мечтите изглеждат реални. И когато всичко се променя за един миг и това е мигът на (не)възможното… Дали е така? Ще разберем.

Приятели, стартираме набиране на средства за нова двойка – Анелия и Илия.
Запознайте се:
„Здравейте, казвам се Анелия и със съпруга ми сме заедно от вече 11 години! Аз съм на 26г., а той на 30г. След около 5 месеца опити да забременея по естествен път решихме да отидем да преглед при гинеколог. Въпреки, че редовно посещавам през годините един и същ доктор, този път отидох при друг. Прегледа ме, изписа ми лекарства за предизвикване на цикъл, защото той се бавеше. Реши, че за всеки случай иска да ми пусне пълни хормонални изследвания, тъй като до сега не ми бяха правени такива и естествено се съгласих. От този момент нататък всичко се преобърна. Започнаха да излизат лошите резултати. Свързахме се с клиника по репродуктивно здраве, назначиха ми всички останали изследвания и за съжаление ни казаха, че въпреки младата възраст на която съм, яйчниковия резерв е напълно изчерпан. Обясниха ни, че с тези резултати от изследванията друг шанс да родя, освен с донорска яйцеклетка няма. Няма и финансиране за това.
Днес имам нужда от подкрепата на жена, вече майка. Една частица от нея може да ни помогне и се моля съдбата да ни срещне. Няма да я познавам, но знам, че ще е прекрасна майка и човек, щом ми е помогнала.
Благодаря на всеки съпричастен с нас.“

Средствата за Анелия и Илия са събрани. Намерихме добро сърце – донор на яйцейкетки. Стартира ин витро процедура. За съжаление Анелия загуби близнаци в 24г.с. Следващият опит беше неуспешен. Семейството няма повече ембриони. Малко по-късно Анелия и Илия със собствено финансиране станаха щастливи родители на две деца.

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart