Ани, Виктор и бебета Николай и Виктор с KIA Motors

Ани, Виктор и бебета Николай и Виктор с KIA Motors

Съвместната ни инициатива с КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ „Пътят с KIA е сбъдната Надежда. Пътувай към мечтите си.“ приключи.
Чрез жребий на рождения ни ден – 21-ви май – изтеглихме 5 двойки, които получават ин витро процедура с донорски репродуктивен материал.
Представяме на вашето внимание разказ на първата изтеглена двойка.

Казваме се Ани и Виктор и сме от град София.
Запознахме се през 2010г., между нас пламна мигновено любовта и след след седем месеца заживяхме заедно. Нямаме брак, живеем на семейни начала. След  нашето решение да градим живота си заедно започнахме да правим опити за бебе, но всеки изминат месец не се получаваше. Решихме да се консултираме със специалист по репродуктивна медицина. Направихме всички необходими изследвания и всичките резултати бяха в норма.
До момента сме направили 7 ин витро процедури.
През 2017 г. при поредна ин витро процедура се случи чудото за нас – успях да забременея. Но Уви! В 6 г. седмица се установи липса на сърдечна дейност на ембриончето и поради тази причина се наложи да правя аборт на дълго желаното бебе. След този неуспешен опит, поредно разочарование, мъка и безброй сълзи, лекуващата ни лекерка ни посъветва да правим PGD тест (предимплантационна генетична диагностика) на ембрионите.
При всеки последващ ин витро опит ембрионите се развиваха нормално, но за съжаление PGD тестовете се оказваха с лош резултат – небалансирани ембриони, поради което не ни препоръчваха ембриотрансфер, а ембриончетата трябваше да бъдат унищожавани.
След 9 години борба за бебе, след многото неуспешни опити, след непрекъснатите неуспехи и разочарования, ние очакваме да видим ДВЕТЕ ЧЕРТИЧКИ и да се сбъдне мечтата ни да стане Чудо: да си имаме своя рожба!
Вярваме, че мечтите и молитвите се сбъдват!

Ние оставаме с вярата, че ще се появи добро сърце на жена, която ще дари шанс като стане донор на яйцеклетки. Заедно можем да сбъднем и тази мечта за рожба.
Да бъде успех! 
#ЗаедноЩеУспеем


Родиха се и първите ни бебета от инициативата ни с KIA Bulgaria – Николай и Виктор ❤ От името на мама Ани и татко Виктор – благодарим ! Благодарим на KIa Bulgaria за финансирането на инвитро процедурата . Благодарим на донора Ангел- на яйцеклетки за шанса да се родят тези две ангелчета. На всички хора, които не спират да ни подкрепят. На специалистите от МБАЛ „Надежда“ , че не спират да се борят за мечтите на семействата. Продължаваме в очакване на още чудеса. www.maikizadonorstvo.com #ДонориНаЯйцеклетки

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart