Историята на Антония и Чавдар

Историята на Антония и Чавдар

„Дати и факти се описват по-лесно от сълзи и болка. Простете ми, че нямам сили.”
Така завърши писмото си до нас Антония. Историята на Антония и Чавдар беше десетата , на която  всички ние се впуснахме да помогнем.
Днес на първи април 2016г, не на шега, а с усмивка и радост искаме да ви споделим, че средствата за тях са събрани. И ,макар невярващи на ушите си, всъщност нека им кажем ПОВЯРВАЙТЕ!
Благодарим на всички, които се включиха! За всяка ваша отделена работна секунда, лев, сълза или усмивка, за доверието ви и за удоволствието, което споделяме заедно.
Успех, мило семейство! Нека скоро бъдете най-малко трима!  J
Ние продължаваме напред по пътя на сбъдване на мечти.  Мечтаещите за дете могат да участват и в кампанията ни с радио FM+ „Имаш ли дете?” , където се даряват 7 ин витро процедури с донорска яйцеклетка. Пишете на donorstvo@fmplus.net
Срок на писмата – 06.05.2016г.

Можете да ни пишете на mothers.donation@gmail.com

Фондация “Майки за донорството” е вписана в регистъра на юридическите лица с нестопанска цел към Софийски градски съд по ф.д.363/2014г. с ЕИК по Булстат 176694553 и е вписана в Централен регистър на юридическите лица с нестопанска цел за осъществяване на дейност в обществена полза към Министерството на правосъдието под номер 20141013006.

Дарение може да направите на банкова сметка:

IBAN: BG65PRCB92301046186613    BIG: PRCBBGSF    Прокредит банк ЕАД

Pay Pal:  mothers.for.donation@gmail.com

Или , чрез благотворителния базар на  FB страниците:
ДОНОРСТВОТО Е ЖИВОТ  –   https://www.facebook.com/donorstvoejivot/

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart