Антония и Цветан поемат по мечтания път с KIA и Майки за донорството

Антония и Цветан поемат по мечтания път с KIA и Майки за донорството

Съвместната ни инициатива с КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ „Пътят с KIA е сбъдната Надежда. Пътувай към мечтите си.“ приключи.
Чрез жребий на рождения ни ден – 21-ви май – изтеглихме 5 двойки, които получават ин витро процедура с донорски репродуктивен материал.
Представяме на вашето внимание историята на втората
 ни изтеглена двойка.

Здравейте, казвам се Антония и заедно със съпруга ми Цветан се борим да имаме дете вече повече от 10 години, но двете чертички така и все още не сме ги видели и дори не знаем какво е чувството да го изпиташ.
Зад гърба си имаме 7 неуспешни ин витро опита, проведени в едни от най-добрите клиники в София. С диагноза мъжки фактор от години се борим за така чаканото и мечтано дете. Болката от всеки неуспешен опит все повече и повече ни отдалечава един от друг и все още не знам колко сили ще имаме и двамата да продължим да се борим заедно.
Бяхме консултирани да направим и процедура с донорска яйцеклетка, която за съжаление също завърши с неуспех.
Надявам се, че щастието ще почука и на нашата врата съвсем скоро с помощта на ангелите от майки за донорство. Бъдете здрави и продължавайте да правите добрини, защото ние имаме нужда от ВАС. Дълбок поклон за всичко, което правите!

Ние оставаме с вярата, че ще се появи добро сърце на жена, която ще дари шанс като стане донор на яйцеклетки. Заедно можем да сбъднем и тази мечта за рожба.
Да бъде успех! 
#ЗаедноЩеУспеем

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart