Бебе Мариан, Асенка и Мариан

Бебе Мариан, Асенка и Мариан

Бебе Мариан!
Той е очакваният подарък за рождения ден на фондация “Майки за донорството”.
Честита рожба!  Да е здрав и благословен!

На мама Ася и татко Мариан фондация “Майки за донорството” помогна финансово за ин витро процедура и с дарена частица от донор.

Средствата бяха събрани на благотворителния базар по време на Дни на донорството 2021 в МБАЛ Надежда.  Стъпка по стъпка – ето ни днес /22.05.2023/

Щастливи сме, че още едно наше семейство се прибира у дома с мечтата си – Мариан.
Благодарности на д-р Димитър Цветков, на д-р Павлина Арабаджикова, д-р Даниел Георгиев, д-р Борис Тодоров (ОАИЛ) и екипа на МБАЛ „Надежда“

Ние от “Майки за донорството” благодарим за доверието на донорите, дарителите, на семейството и екипа на Надежда

Щастливи, че още една мисия е изпълнена.

www.maikizadonorstvo.com
0888721010; 0878712128
e-mail: mothers.donation@gmail.com


Запознайте се с първото семейство, на което ще помогнем за ин витро процедура със събраните средства от благотворителния базар по време на Дни на донорството 2021.
„Здравейте, ние сме Асенка и Мариан Банкович. Нашата обща мечта от 6 години насам е да имаме рожба. 6 години, а за нас цял един век.
Запознахме се през 2016г., година по-късно сключихме граждански брак. Любовта помежду ни пламна бързо и до ден днешен е така. След брака започнаха нашите опити за бебче. Той продължи година без резултат, което ни подсказа, че е време да се обърнем към специалист.
След изследвания и прегледи докторите установиха, че причината да не мога да забременея нормално е тубарен фактор. След тази диагноза разбрахме, че има надежда, и тя е ин витро процедура. И така 2018 година беше първия ни ин витро опит и вече имаме четири неуспешни опита. И в четирите опита губя бебчетата, а вече се изчерпват функциите на яйцеклетките ми.
Вярвам и имам надежда, че ако бъда избрана за реципиент на донорска яйцеклетка и непозната прекрасна жена ми помогне, тази наша така жадувана мечта ще се сбъдне.
Пожелаваме на всички семейства, които срещат трудности в опитите да имат дете успех и да не се отказват.
Асенка и Мариян“

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart