Ася и Дани

Ася и Дани

Дарение към фондация „Майки за донорството“ на стойност 7000 лв. за ин витро процедура с донор получиха Ася и Дани от София.

Те са едно от семействата, които изпратиха писма до фондацията за участие. Празникът „Св.Георги Победоносец“ донесе на тях този шанс. Пожелаваме успех на всички, които се борят за рожба. Ние продължаваме в търсене на Вълшебните хора – донори на яйцеклетки и сперматозоиди за да помагаме да се раждат мечтаните деца.

Ето и писмото на Ася и Дани:

„Здравейте. Всичко започна от ранна възраст, когато все още нямах цикъл и трябваше да потърся съдействие от специалист. След множество изследвания и дългогодишно обикаляне по лекарски кабинети, се установи, че имам генетичен проблем. Цялата ситуация ме накара да падна духом, до момента (преди 7 години), в който срещнах моето момче. Той ми даде сили да продължа напред и да започна нов начин на живот.

Ние сме Ася и Дани от гр. София. Това е началото на нашата история. Започнахме да се борим за дете преди 5 години. Поради проблема се наложи, да се обърнем към репродуктивни специалисти, за осъществяване на тази мечта. С всяка изминала година, тя ставаше все по-силна. Последваха манипулации, изследвания, процедури. Записахме се за дон

 

орска програма. Последваха неуспешни Инвитро опити с наши средства. Третият опит обаче, се оказа положителен. Това бе най-щастливия и мечтан ден, в който видяхме резултата от кръвния тест за бременност. Животът ни се промени след тази новина и дните ни се изпълниха още повече с Вяра, Надежда и много Любов.

Всичко вървеше чудесно до 3 месец на бременността, в който направих спонтанен аборт. По този начин, последният инвитро опит от програмата с донорска яйцеклетка се изчерпа. Налагаше се всичко да започне от начало.Трябваше да съберем сили за нова борба.

В нашите сърца остава искрена вяра, че ще получим подкрепа и благодарение на Вас ще стигнем до момент, в който ще прегърнем нашето малко „чудо“.“

Фондация „Майки за донорството“ изказва своите сърдечни благодарности на семейството, което дари средствата за инвитро процедурата.

 

 

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart