Бъдете добър пример

Бъдете добър пример

За „Майки за донорство“ разбрах случайно, покрай лична инициатива.
Имах сума, която бях събрала и исках да даря. Исках също така тя да бъде в помощ на това някое семейство да има дете, тъй като имам близки, за които това беше трудно и се бориха. Имам и такива, за които битката продължава. Бях бременна, когато разказах на преглеждащия ме лекар какво искам да направя и така се свързах с „Майки за донорство“. Признавам, че дотогава не знаех за тази практика, но още там, докато разговаряхме, разбрах, че искам аз да стана един от донорите. И така, търпеливо изчаках раждането на детенцето ми, време, в което желанието ми стана още по-силно.

Надявам се с тази моя постъпка и акт да съм зарадвала поне едно семейство, защото да имаш дете, за мен, е най-прекрасното, мотивиращо и даващо сила нещо на света.

Надявам се да дам добър пример и повече жени да направят тази стъпка.

Маги


Фондация „Майки за донорството“ изказва своята благодарност и се прекланяме пред човечността на всички донори на репродуктивен материал!

В рубриката ни „Донорите разказват“, ви запознаваме с част от донорите на фондация „Майки за донорството“, които вече подариха шанс на български семейства. Всички разкази са съобразени със законовите изисквания при донорството.

Ако искате и вие да помогнете свържете се с нас на телефони

+359888721010 – Вики Димитрова;  +359878712128 – Мариела Куртева

или  e-mail:  mothers.donation@gmail.com

www.maikizadonorstvo.com

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart