БЕЗЦЕННО Е

БЕЗЦЕННО Е

Научих за донорството на яйцеклетки от колежка. Тя беше дарила, за да помогне на брат си. Реших да стана донор, защото исках да помогна. Аз съм майка на две прекрасни деца и не бих си представила живота си без тях. Всички жени трябва да имат щастието да гушнат детенце и да бъдат майки.
Нямах реална представа какво е донорството преди да започне. Благодарение на Вики и Мариелка, които бяха неотлъчно до мен, грижиха се и обясняваха всяка стъпка, всичко мина както трябва. А всички от екипа на болница „Надежда“ са изключителни професионалисти и най-вече хора с големи сърца.
Докато не минах през процедурата, нищо не беше както си го представях.
Всеки реагира различно, когато разказвам за донорството. Повечето казват, че не биха го направили и, че всеки който го прави е Ангел.
На семействата, които чакат дълго време хора като мен за да имат деца ще кажа да не се предават! Бъдете силни и вярвайте!
Усещането да си дарител на нов живот е невероятно! Направих го два пъти. Надявам се благодарение на мен, някоя жена или жени да имат щастието да бъдат майки и да отгледат с любов своите дечица!
На жените, които се колебаят да станат донори ще кажа, че не е страшно. Да, има инжекции, имаше и лека болка при мен, но усещането после, че си направил това добро – безценно е.

Юлияна

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart