Чрез донорство Благодаря

Чрез донорство Благодаря

След като родих осъзнах какво щастие имам. Колко обичам безсънните нощи със сгушени до мен деца. Обичам всяка безсънна минута прекарана с тях, защото имат нужда, защото се глезят или просто искат да бъда с тях и да са спокойни.

Най-чистата любов и безизмерно щастие!

А усмивката им сутрин, смеха докато ги преобличам.. и в мечтите ми не съм допуснала да мисля за подобно щастие.

След раждането мислех много начини как да се отблагодаря на д-р Стаменов и д-р Павлова, че ни спасиха, защото те са невероятно Добри хора и професионалисти. Реших, че каквото и да дам, каквото и да купя с пари няма да стигне никога да се отблагодаря, че спасиха три живота.

Разбрах за Майки за донорството.

Реших, че искам да даря живот и щастие на семейство, което мечтае за това. Искам да дам частицата Вяра, Надежда и Живот и да направя Света по-цветен за тях!

Знаех, че каквото и да направя няма по-ценно нещо от човешкия живот и неговата усмивка. Затова реших, че ще се отблагодаря и искам да продължавам да правя доброто, на което ме научиха д-р Стаменов и д-р Павлова.

Избрах болницата, защото почти никъде няма тази екипност на всички!

Избрах Вики и Мариелка, защото са Силни Жени и невероятни Хора, Добри и раздаващи добрина!

А добрината се оказа много голяма „зараза“ за мен и ми се иска да живея в Добър свят с Добри Човеци с главно „Ч“.

Затова и се надявам да зарадвам поне едно семейство!

Какво за мен е процедурата…

Признавам си, беше ме страх от упойка, в която заспиваш, тъй като никога не ми беше слагна, но бях и съм убедена в професионализма на докторите от болница Надежда! Затова им дадох безрезервното си доверие и бях сигурна, че всичко ще бъде наред. Така и стана. А Вики и Мариелка не пуснаха ръката ми през цялото време.

Всичко мина повече от добре, а чувството, когато се събудиш, че си помогнал или поне си направил всичко по силите си да помогнеш на семейство да изпитат радостта да имат бебе е неописуема.

Благодарна съм на мъжа до мен и близките ни, които ми помагаха да съчетавам прегледите/процедурата и гледането на близнаците, които са на годинка.

На семействата, които чакат и се надяват чудото да се случи бих пожелала кураж и спокойствие, всичко се случва, когато му дойде времето. И ще се случи! Не забравяйте, че преди изгрев е най-тъмно(ми казваше моята треньорка, с която постигнах много национални успехи, започвайки от нулата) и бъдете силни!

На всички хора бих казала: Бъдете добри. Не само на Коледа!
Раздавайте от сърце добрина без да очаквате нищо в замяна.

Поне това е моята формула за щастие!

Бети


Фондация „Майки за донорството“ изказва своята благодарност и се прекланяме пред човечността на всички донори на репродуктивен материал!

В рубриката „Донорите разказват“ ви запознаваме с част от дарителите на фондация „Майки за донорството“,  които вече подариха шанс на български семейства. Всички разкази са съобразени със законовите изисквания при донорството.

Ако искате и вие да помогнете свържете се с нас на телефони

+359888721010 – Вики Димитрова;  +359878712128 – Мариела Куртева

или  e-mail:  mothers.donation@gmail.com

www.maikizadonorstvo.com

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart