Цвети и Георги

Цвети и Георги

„Здравейте, казвам се Цветанка Велчева. Накратко нашата история с моят съпруг Георги Велчев:
4 инсеминации,  7-8 опита ин витро, дори вече не броя опитите, на които се подложихме. Омъжихме се през 2006 год. и от тогава до сега сме непрекъснато в ин витро клиники. Сменихме доста лекари, всичките от които бяха доста квалифицирани, но до положителен резултат не се стигна. Днес (м.октомври) ми беше поредният тест за бременност, който направих след поредния трансфер, и познайте резултатът… отново е отрицателен. Но, не мога да се откажа. След поредният неуспех следват сълзи, разочарование, стискане на зъби и започване на всичко отначало. Надеждата ни е в донорска яйцеклетка и да видя най-накрая дългоочакваната мечта.“
Фондация „Майки за донорството“ отново се нуждае от помощта на добрите хора. Цвети и Георги са семейството, на което искаме да помогнем за да имат дете. Те се нуждаят от финансиране и частица от донор на яйцеклетки за ин витро процедурата, а ние апелираме да ни помогнете да осъществим мечтата им.
Ако желаете да станете донор на яйцеклетки и да дарите шанс на семейството – пишете ни. Средства събираме, чрез благотворителният базар във фейсбук страницата на фондацията или, чрез директни дарения по банковата ни сметка: фондация „Майки за донорството“ IBAN: BG50UNCR70001523142155, BIG: UNCRBGSF, УниКредит Булбанк АД
За семейството вече има частично събрани средства – 3650 лева от благотворителния базар по време на Дни на донорството 2021. Нека им направим коледен подарък – да върнем вярата им в чудеса и се роди тяхното бебе.


Бързаме да споделим, че 5000 лева за ин витро процедура на Цвети и Георги са събрани. Следващата стъпка е да ни пише дама, която да има желание да дари яйцеклетки, за да им помогнем да сбъднат мечтата си за рожба.
Всеки ден срещаме добрите хора и вярваме, че скоро ще появи дама, която ние ние наричаме Ангел. Донорството е вълшебство и създава Живот.
Благодарим на всички, които помохнаха и си купиха от благотворителния базар или дариха по банкова сметка. Още едно семейство е пълно с надежда в очакване на Коледа.
www.maikizadonorstvo.com
#ЗаДаСеРодиДете

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart