Даниела и Христо – програма „Темпус“

Даниела и Христо – програма „Темпус“

„Здравейте, ние сме семейство Христо и Даниела Панови от гр. София.
Заедно сме от 10 години, а от 9 години преследваме НАДЕЖДА – та да имаме детенце. След дълги и изтощителни опити на една инсеминация и три ин витро процедури с последващите ги трепети, мечти и … разочарования, се стигна дотам, че моят яйчников резерв се изчерпа. За това време вложихме цялата си енергия и средства за да направим всички възможни изследвания и манипулации – две гинекологични операции, хормонални, генетични изследвания и още много други. Единственият ни шанс е донорска яйцеклетка. Междувременно за кратък период от време загубихме моите родители и бащата на съпруга ми. След така направените безброй изследвания, в един момент „мечтата за дете“ започна да избледнява, защото годините безвъзвратно се изтъркулиха. Въпреки всичко не сме преставали да носим Вярата и Надеждата в себе си. Един ден Господ ни срещна с един от Ангелите на фондация „Майки за донорството“ и отново, окрилени, започнахме да мечтаем и вярваме, че все още имаме шанс да се радваме на детенце.
Благодаря Ви, мили хора, че Ви има и ни помагате! Бъдете Благословени!
С уважение: Христо и Даниела Панови“

Програма „Темпус“ ще помогне на семейство Панови със средства за ин витро процедура, а най-важната частица за да имат дете ще очакваме да ни потърси. Дамата, която стане донор на яйцеклетки, ще им подари вълшебната частица нужна да се случи чудото – да се роди дете.
Семейство Панови са дванадесето семейство, което програма „Темпус“ финансира. Всеки месец програмата помага на две семейства, които мечтаят за рожба и се нуждаят от помощта на донорска частица Живот.
Информация за програмата можете да намерите на:
https://www.maikizadonorstvo.com/програма-темпус/
Фондация Майки за донорството пожелаваме успех на семейството и оставаме в очакване на жена, която реши да им помогне.
#ЗаДаСеРодиДете

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart