ДАРете шанс на двойките да станат СЕМЕйство!

ДАРете шанс на двойките да станат СЕМЕйство!

„Имало едно време…“ Така започват приказките. И завършват със сватбата между героя и принцесата. В животът това е едва началото на приказката.

Защото да срещнеш своята „половинка“, не е достатъчно, за да имаш цяло семейство. Хиляди двойки живеят с горчивата истина, че две половинки не правят едно цяло и изпитват горчивина и вина, защото обичат с цялото си сърце и имат още любов, която няма на кого да я дадат.

За „Майки ЗА донорство“ разбрах от МБАЛ Надежда, където аз и моята половинка отидохме, за да сбъднем една наша мечта и си тръгнахме даже с две.

Спомням си как чакахме резултата от теста и знам, че всеки заслужава да изпита това чакане. Знам също и, че никой не заслужава да бъде дълго в чакалнята.

До всички, които се колебаят – процедурата е кратка и се състои в това няколко дни да станеш раничко, което е компенсирано от приятна компания, сълзи от смях, топло кафе и принцеси. Буквално и преносно. Болка няма, защото няма как да боли, когато отнемаш нечия чужда болка.

ДАРете шанс на двойките да станат СЕМЕйство!

Стели


Фондация „Майки за донорството“ изказва своята благодарност и се прекланяме пред човечността на всички донори на репродуктивен материал!

В рубриката „Донорите разказват“ ви запознаваме с част от дарителите на фондация „Майки за донорството“,  които вече подариха шанс на български семейства. Всички разкази са съобразени със законовите изисквания при донорството.

Ако искате и вие да помогнете свържете се с нас на телефони

+359888721010 – Вики Димитрова;  +359878712128 – Мариела Куртева

или  e-mail:  mothers.donation@gmail.com

www.maikizadonorstvo.com  

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart