Дарина, Антон и бебе Емма

Дарина, Антон и бебе Емма

Дарина и Антон са от гр. Велико Търново. Запознали са се преди 8 години, обичат се и вярват, че ще дойде и техният щастлив миг да чуят детски смях в техния дом.

„Здравейте, Ние сме Дарина и Антон от Велико Търново. Запознахме се преди 8 години и от тогава живеем заедно. След като така желаното бебе не се появяваше, започнахме прегледи и изследвания и станахме пациенти на инвитро клиника. Установи се, че аз съм с миоматозна матка с множество миомни възли. Последва една отворена операция през 2014г.

Направихме първата ин витро процедура през лятото на 2015г. Бяхме безкрайно щастливи като видяхме положителен тест. Но уви беше за много кратко. Оказа се, че съм с тубарна бременост и по спешност, бях оперирана и, чрез лапароскопия ми бяха отстранени на двете маточни тръби, последва отново лапароскопия за отстраняване на миомни възли, после хистероскопия.

През 2017г. направихме втората ин витро процедура, която беше съпроводена с много силна стимулация, която приключи с отрицателен тест. Поредния преглед при гинеколога не мина добре,оказа се че, съм с изчерпан яйчников резерв и яйчниците не реагираха. Решението за сбъдването на нашата мечта да имаме дете е донорска програма. Продължаваме борбата заедно напред и с надежда, рамо до рамо, както и започна нашата история. Защото се обичаме! Защото вярваме, че ще дойде и нашия миг на щастие да чуем детски смях в дома ни. Молим се, добра жена да дари яйцеклетка. Молим се на Бог да ни изпрати нашата Спасителка. 

Моля ви, помогнете ни!“

Приятели, напомняме ви, че средствата за ин витро процедурите на всички наши двойки събираме, чрез дарените стоки единствено на нашите ФБ страници:
Донорството е живот / Майки за донорството
Майки за донорството / Донорството е живот
Майки за донорството – Англия
или чрез Pay pal: mothers.for.donation@gmail.com
както и  по банковата сметка BIG: UNCRBGSF
IBAN: BG50UNCR70001523142155, 
УниКредит Булбанк АД, Фондация „Майки за донорството“

ДА СБЪДНЕМ ОЩЕ ЕДНА МЕЧТА ЗА ДЕТЕ!

Средствата за Дарина и Антон са събрани. Намерихме добро сърце – донор и започнахме процедурата. Семейството е в очакване на своята рожба.

10 години мечта, 10 години чакане, опити, надежда!
Скъпи приятели, две години след като се запознахме с Дари и Антон и с Ваша помощ им помогнахме, днес искаме да ви съобщим, че се роди тя – Емма!
Честита рожба, мило семейство! Да ви е здрава и благословена дъщеричката!
Благодарим на всички дарители, на ангела донор. Благодарим на д-р Георги Стаменов, д-р Белкин, д-р Станева, д-р Георгиев и целият екип на МБАЛ Надежда!
В семейството на фондация “Майки за донорството” има още една рожба – Емма. ❤️
МБАЛ „Надежда“

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart