Десислава и Борил

Десислава и Борил

„Здравейте. Ние сме Десислава и Борил. Срещнахме се в един много тежък за мен момент, след смъртта на баща ми. С Боби се познавахме няколко години преди да станем двойка, но явно в този момент душите ни се намериха. От този ден вече знаехме, че искаме да сме семейство, започнахме да живеем заедно и да правим опити за бебе. За съжаление няколко месеца по-късно аз отключих автоимунно заболяване, след което наред с другите проблеми, цикълът ми почти спря. След направените изследвания, чух думите – изчерпан яйчников резерв. След около година, когато здравословното ми състояние се подобри, автоимунното заболяване беше под контрол благодарение на кортекостетоидна терапия и лека имуносупресия,  нямахме повече време за губене и потърсихме репродуктивен специалист. След няколко прегледа в клиники, вече имах моят лекар.
Пункции, терапии, включително и на яйчниците, без успех.  Единствената възможност за да бъдем и ние с Боби родители е донорска яйцеклетка, за което се нуждаем от помощ.
П.С. Снимката е от красивия град Поморие, в който сме влюбени и се надявам в близко бъдеще да можем да го посетим вече трима, или четирима.“
Това е част от писмото на Деси и Борил. Те са новото семейство, на което ще се опитаме да помогнем със средства и донор за ин витро процедурата им. Това е техният шанс да имат деца.
Ако желаете да им помогнете можете да го направите като:

  • си вземете нещо от благотворителния ни базар тук – в нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/donorstvotoezhivot
  • дарите средства по банкова сметка на фондация „Майки за донорството“, IBAN: BG50UNCR70001523142155, BIG: UNCRBGSF, УниКредит Булбанк АД, основание: Деси и Борил.
  • или дарите частица от себе си като станете донор на яйцеклетки.

Да помогнем на Деси и Борил да имат детенце.
Ако желаете да станете донор потърсете ни на 0888721010; 0878712128, и-мейл: mothers.donation@gmail.com за да ви обясним за донорството – кой може да бъде донор, каква е процедурата, какво се компенсира и какви са правилата.
Вижте каузата ни на www.maikizadonorstvo.com , питайте ни или пишете, ако и вие се нуждаете от помощ.


Приятели, благодарение на вашата подкрепа и съпричастност слагаме край на събирането на средства за Деси и Борил! (09.09.22) Сумата за ин витро процедура е събрана (5650 лева) и вярваме, че ще бъде успешна. Очакваме всяка жена, която вече е майка и съпричастна с борбата им за рожба – да ни пише – за да разкажем за донорството. Защото с помощта на донорска яйцеклетка Деси и Борил ще успеят. Благодарим на всички дарители и приятели на каузата!
На Деси и Борил пожелаваме търпение и вяра. Успехът да бъде скоро!

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart