Десислава и Ивайло

Десислава и Ивайло

„Здравейте, мили хора! Ние сме Десислава и Ивайло, на 32 и 34 години. Заедно сме от 12 години. Започнахме да правим опити за бебе преди няколко години. За съжаление неуспешно. Партньорът ми бе диагностициран, че никога няма да може да има деца. Живяхме с тази мисъл в продължение на 2 години, но въпреки това не се отказахме. Един прекрасен ден се запознахме с друг лекар, който върна надеждата ни.Посетихме болницата, в която докторът опроверга диагнозата, която бе направена на партньора. За съжаление проблема се оказа при при мен. Направена ми бе операция. Направихме още изследвания и решихме все пак да опитаме ин витро. За съжаление, 6 трансфера в рамките на 3 години, не дадоха резултат. Докато един ден докторът ни обясни за донорството на яйцеклетки. Подадохме документи за включване в донорската програма и чакаме обаждане за донор. Надяваме се, чрез вас да получим лъч надежда за осъществяване на най-съкровената ни мечта и да станем родители.“

Това е част от писмото на Деси и Иво до нас – „Майки за донорството“.  Историите на нашите семейства имат различен път, но една обща болка и една обща надежда. Да имат детенце.

Десислава и Ивайло са четвъртото семейство, на което ще помогнем финансово с 5 150 лева, от събраните средства, чрез благотворителния базар по време на Дни на донорството 2023 – инициатива на фондация „Майки за донорството“ и МБАЛ Надежда.

Сумата не е достътачна за пълното покритие на стойността на ин витрото и, ако искате и вие да дарите средства, можете да го направите и директно, чрез банков превод до

Фондация „Майки за донорството“, IBAN: BG50UNCR70001523142155;

BIG: UNCRBGSF, УниКредит Булбанк АД

с основание „За Десислава и Ивайло“

или  Pay Pal:  mothers.for.donation@gmail.com

Ако искате да помогнете на Деси и Иво като станете донор на яйцеклетки, обадете ни се на телефони 0888721010 или 0878712128 – фондация „Майки за донорството“. Да осъществим заедно мечтата им за дете.

 

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart