Анджелика, Деси и Антон – програма „Темпус“

Анджелика, Деси и Антон – програма „Темпус“

Всички думи се съдържат в едно име – на бебе Анджелика!

Добре дошла, принцесо!  Честита дъщеричка на Деси и Антон!

Честита да ни е и на нас – “Майки за донорството” и “Темпус линк” още една рожба.

Фондация “Майки за донорството” помогна на семейството с Програма “Темпус” и донорство.

Бъди благословена, Анджелика!

Благодарности на д-р Събина Персенска, д-р Камелия Павлова и екипа на МБАЛ „Надежда“.

Дълбок поклон и безгранична благодарност на вълшебната жена, от каузата на фондацията, за дарената частица вълшебство!
17.07.2023


„Здравейте!

Всяка двойка иска да изпита „чудото на живота“, да стане родител, да усети щастието на бременността, но по една или друга причина се сблъскваме с различни трудности в желанието си да имаме дете…..

Дори с перото на най – добрите писатели е трудно това чувство да бъде пресъздадено или написано в кратък текст с няколко думи..

Казвам се Десислава, а съпругът ми Антон.
В началото всичко беше страхотно като във филм… щастие, любов, красиви емоции и върховното чувство, което изпитват двойките след като се съберат, но се сблъскахме с проблема след многобройните опити да станем родители, уви неуспешно.

Тръгнах по лекари, изследвания, обиколих повечето болници в София търсейки какво не ми е наред. След доста лутане, проблеми, изследвания и тичане, заключението на един доктор в Майчин дом беше че трябва да си направим „ин витро бебе”.
Започнаха моите мъки и разочарования, нерви, копнежи и надежди… Финално два опита в една клиника, после още два в друга.

Само аз си знам през какво преминах и какво преживях. Седмици и месеци на така чакания резултат за нас, време на търпение, лишения, болки и неволи, пункции, чакане и страдания по кабинетите, но с една едничка цел – имахме планове, мислехме си за деца на цената на всичко, тайничко се надявахме, че след толкова нерви ще стигнем до целта.
Антон опитваше всичко за да се разсмея и да не се ядосвам,  а аз изпадах в депресия. Накратко казано, минахме пред „Ада”.

С изчерпан яйчников резерв съм и това по думите на моята лекарка налага да се включим в донорска програма за яйцеклетки след всички неуспешни опити и некачествени мои яйцеклетки.
Вече не знам накъде да се обърна, освен към Вас!

Случайно разбрах за вашата програма ТЕМПУС и виждам спасението, ако се случат нещата с ваша подкрепа. Покрай всичко това, с което се сблъскваме виждам Надежда, че можем да станем родители, ако ни подпомогнете…

Не губим вяра.

Знам, че това което трябва да се случи – то се случва. Всяко нещо си стои в пространството и си чака времето и мястото, за да се случи!

С ваша помощ, Чудесата се сбъдват!
Сем. Тоневи“

„Програма Темпус“ ще помогне на Деси и Антон със средства за ин витро процедура. Те се нуждаят от помощ на жена, която да дари яйцеклетки – анонимно и с огромна доза Човечност за да имат детенце. Всеки, който иска да им помогне може да се свърже с нас за да извървим заедно пътя, който ще сбъдне мечтата им за дете.

Деси и Антон са 18-то семейство, на което „Програма Темпус“ дарява 5000 лева за ин витро процедура. Още 2 семейства ще имат шанс в края на месец март, благодарение на дарителя „Темпус линк“.
Повече информация за Програмата и как се участва ще намерите на https://www.maikizadonorstvo.com/tempus/

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart