Деси и Антон – програма „Темпус“

Деси и Антон – програма „Темпус“

„Здравейте!

Всяка двойка иска да изпита „чудото на живота“, да стане родител, да усети щастието на бременността, но по една или друга причина се сблъскваме с различни трудности в желанието си да имаме дете…..

Дори с перото на най – добрите писатели е трудно това чувство да бъде пресъздадено или написано в кратък текст с няколко думи..

Казвам се Десислава, а съпругът ми Антон.
В началото всичко беше страхотно като във филм… щастие, любов, красиви емоции и върховното чувство, което изпитват двойките след като се съберат, но се сблъскахме с проблема след многобройните опити да станем родители, уви неуспешно.

Тръгнах по лекари, изследвания, обиколих повечето болници в София търсейки какво не ми е наред. След доста лутане, проблеми, изследвания и тичане, заключението на един доктор в Майчин дом беше че трябва да си направим „ин витро бебе”.
Започнаха моите мъки и разочарования, нерви, копнежи и надежди… Финално два опита в една клиника, после още два в друга.

Само аз си знам през какво преминах и какво преживях. Седмици и месеци на така чакания резултат за нас, време на търпение, лишения, болки и неволи, пункции, чакане и страдания по кабинетите, но с една едничка цел – имахме планове, мислехме си за деца на цената на всичко, тайничко се надявахме, че след толкова нерви ще стигнем до целта.
Антон опитваше всичко за да се разсмея и да не се ядосвам,  а аз изпадах в депресия. Накратко казано, минахме пред „Ада”.

С изчерпан яйчников резерв съм и това по думите на моята лекарка налага да се включим в донорска програма за яйцеклетки след всички неуспешни опити и некачествени мои яйцеклетки.
Вече не знам накъде да се обърна, освен към Вас!

Случайно разбрах за вашата програма ТЕМПУС и виждам спасението, ако се случат нещата с ваша подкрепа. Покрай всичко това, с което се сблъскваме виждам Надежда, че можем да станем родители, ако ни подпомогнете…

Не губим вяра.

Знам, че това което трябва да се случи – то се случва. Всяко нещо си стои в пространството и си чака времето и мястото, за да се случи!

С ваша помощ, Чудесата се сбъдват!
Сем. Тоневи“

„Програма Темпус“ ще помогне на Деси и Антон със средства за ин витро процедура. Те се нуждаят от помощ на жена, която да дари яйцеклетки – анонимно и с огромна доза Човечност за да имат детенце. Всеки, който иска да им помогне може да се свърже с нас за да извървим заедно пътя, който ще сбъдне мечтата им за дете.

Деси и Антон са 18-то семейство, на което „Програма Темпус“ дарява 5000 лева за ин витро процедура. Още 2 семейства ще имат шанс в края на месец март, благодарение на дарителя „Темпус линк“.
Повече информация за Програмата и как се участва ще намерите на https://www.maikizadonorstvo.com/tempus/

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart