Детски празник „Деца даряват нов живот”

Детски празник „Деца даряват нов живот”

Фондация „Майки за донорството” организира детски празник под надслов „Деца даряват нов живот”, под патронажа на Столична община.
Народни танци, балет, модерен балет,  детска театрална група и други творчески състави са част от програмата. Децата на нашия град  ще покажат своите умения в името на каузата ни – да се раждат деца в България.
На 28.05.2016г. от 11 часа в Синдикалният дом на транспортния работник в България с адрес: гр.София, бул.”Княгиня Мария Луиза” 106.
Няколко дни след втория рожден ден на фондацията и дни преди международния ден на детето се събираме заедно с децата си за да покажем, че те са бъдещето и смисъл на живота. Донори жени и мъже – дарили частица от себе си, хора, мачтаещи за бебе и вече сбъднали мечтата си ще бъдат сред публиката.
През изминалата втора година от създаването на фондацията ние финансирахме 11 двойки, нуждаещи се от донорска яйцеклетка, с по 5000 лева всяка,само и единствено, чрез дарения в благотворителния ни он лайн базар. Една от двойките очаква своята първа рожба, а останалите са на различни етапи от процедурата ин витро и в очакване на своя донор.
Основно изискване на фондацията за финансова подкрепа е двойките да излизат с лицата си и всеки дарител да знае на кой помага. Гордеем се с прозрачността, целевото набиране на средства и смелостта на хората, които ни търсят за помощ.
Донорите на репродуктивен материал вече са над 2050.
Заповядайте на празник, който ще сбъдне още една мечта – 12-та двойка е в очакване на нашата подкрепа.
Билети, чрез фейсбук страницитени Донорството е живот и Майки за донорството.
parti

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart