Дима и Васил

Дима и Васил

Ако всички семейства, които мечтаят за рожба бяха в един общ списък, той щеше да е удостоен с “Гинес”. За съжаление… Заедно се опитваме да го променим на списък с бебета. Днес приятели, ви представяме следващото семейство, което се нуждае от подкрепата ни.

“Здравейте, казвам се Дима и съм на 37 години. Със съпругът ми Васил сме заедно от 7 години. Да ви разкажа нашата история на кратко. Мечтата ни за бебе се оказа невъзможна, поради здравословен проблем след попадане на неподходящ лекар.Първият ни сблъсък с тежката ни съдба беше, когато ми откриха нещо елементарно на пръв поглед (кисти), но се оказа, че целият ни живот се преобърна след тях. Оперираха ме лапароскопски с финестрация на яйчниците. Два пъти. След нея яйчниците ми не функционират. Напълно. Последва тежка депресия и много трудно изправяне на крака. После решихме да се борим за бебето или две. Попаднахме в клиника за ин витро, в която ни бяха поискани 13 хил.лева за ин витро с донорска яйцеклетка. С обещания и увереност в успеха. Малко лъскави думи ни трябваха за да се хванем като удавници за сламка. Отчаяни се съгласихме. Опитът ни беше неуспешен, а за втори опит ни поискаха още 10 хиляди лева. По-удавник от давещия се човек е само мечтаещия за дете… Стана така, че затънахме в дългове а в ръцете ни няма бебе. Сега открихме нови ангели, които даряват надежда на двойки, като нас. И ви молим. Със сухи очи от изплакани сълзи, с пресъхнали устни от вик на болка. Без глас, без очи, не усещащи топлина, защото познаваме само студа. Молим с последна надежда, която виждаме как дарявате на други, помогнете ни. Без святата жена – донор на яйцеклетки аз не мога да нося в утробата си бебе. Без подкрепата на дарители за нас вече е непослилно да мечтаем за дете. Без вас няма да успеем. Моля ви, помогнете ни!”

На Дима и Васил успяхме да намерим добро сърце – донор на яйцеклетки и семейството вече има ембриони. Скоро стартират процедура.

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart