Дни на донорството 2017

Дни на донорството 2017

Коледната магия в болница „Надежда“ тази година се случи рано.
На 8, 9 и 10 декември за пета поредна година тук се проведоха „Дни на донорството“, организирани съвместно с фондация Майки за донорството .
Това бяха три вълшебни предколедни дни, в които приятели на каузата да се раждат повече жадувани бебета си подадоха ръка и споделиха емоцията от това да се случи чудото на Живота.
Донори на репродуктивен материал, рецепиенти, лекари, съмишленици бяха заедно, за да подкрепят инициативата посветена на Донорството и да помогнат на повече хора да сбъднат мечтата си за родителство.
В рамките на инициативата гостите и пациентите на болница Надежда имаха възможност да посетят информационния кът на Донорството и да се включат в благотворителния базар на фондация „Майки за донорството“, който подпомага двойки с репродуктивни проблеми, нуждаещи се от ин витро процедура с донорска яйцеклетка.
В рамките на инициативата бяха дарени три безплатни ин витро процедури с донорска яйцеклетка и два безплатни пакета „Раждане“ в МБАЛ „Надежда“ за пациенти на болницата, посетили един от трите дни на Донорството . На 10 декември в 16:00 ч. бяха изтеглени чрез жребий и печелившите:
Те са:
За безплатен пакет „Раждане“ в МБАЛ“Надежда“ :
1.Благовеса А. Борисова
2. Десислава Ст. Дамянова
За три безплатни процедури ин витро с донорска яйцеклетка:
1. Венета Моилуа
2. Ася Лазова
3. Здравка Лазарова (изтеглена резерва след отпадане на първоначалния печеливш, който не отговаряше на условията за включване в томболата)
Желаем на всички спечелили успех, сладък бебешки финал и много обич.
А на хората, станали част от магията на донорските дни искаме да кажем своето голямо благодаря, за това ,че бяхте с нас, че споделихте своята любов и подкрепа за една свята кауза – Донорството в името на новия живот.
Благодарим!

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart