Дни на донорството 2021

Дни на донорството 2021

„Бъдете здрави!“ – пожеланието, което чувахме най-много през 2020 и 2021 година!

Докато хората се бореха да запазят живота и здравето си във време на епидемия, някои от тях успяха да сбъднат и мечтата си за дете. Щастливи сме, че бяхме участници в тези събития. За други обаче – дългите опити за бебе с помощта на медицината сякаш тихо в ъгъла чакат светлината от отворена врата.
За да влезе светъл лъч на нова надежда, нов шанс, нов опит, новороден живот.
Защото нито маските, нито ограниченията могат да спрат сърцето да обича, да жадува, да мечтае. Да желае дете.

Имено затова ние – фондация „Майки за донорството“ и МБАЛ „Надежда“ отваряме вратата за

ДНИ НА ДОНОРСТВОТО“ 2021

Традиционно „Дни на донорството“ са ежегодна инициатива и са единствена по рода си среща между донори на яйцеклетки и сперматозоиди, реципиенти, пациенти, медици и всички приятели на каузата да се раждат деца. Традиционно 7 години имаше забава за най-малките и коледен базар. Осмата проведохме с противоепидемични мерки, но пък беше трета поредна година с безплатни прегледи и консултации с репродуктивни специалисти за всички, които мечтаят да имат деца.

Ние уважаваме традициите, но не спираме да се учим, да надграждаме, да се променяме за да продължаваме да създаваме бъдеще.

И отваряме вратата!
Добре дошли на 9-то издание на инициативата „Дни на донорството“ на 2ри, 3-ти и 4-ти декември 2021 г.

Ето какво да очаквате от Дните:

За четвърта поредна година – 100 безплатни прегледа и консултации при репродуктивните специалисти на МБАЛ „Надежда“ – д-р Георги Стаменов, д-р Събина Персенска, д-р Димитър Цветков, д-р Теодора Тихомирова и д-р Стела Чапанова на 4-ти декември 2021 година.

Прегледите са само за жени, които не са пациенти на МБАЛ „Надежда“ и нямат насрочен час до 03.12.2021 г., които искат да имат дете, без значение от репродуктивния проблем.

Ако желаете един от 100-те безплатни прегледи при репродуктивните специалисти на МБАЛ „Надежда“ на 04.12.2021, пишете на и-мейл: nadezhda@maikizadonorstvo.com и оставете в писмото телефон за връзка с вас.

Всички, които мечтаят за дете и не се случва, не знаят къде да се консултират или пък са били при много лекари и не се случва бебето  – за всички тях са безплатните прегледи и консултации с репродуктивните специалисти на болница „Надежда“. Само на 4-ти декември /събота/ 2021г.

ПОДАРЪЦИ:

  • 3 ин витро процедури с донорска яйцеклетка в МБАЛ „Надежда“ – само за настоящи пациенти на болницата, включени в донорска програма преди 01.11.2021 г. и без замразени ембриони на съхранение в болницата.
  • 2 раждания в МБАЛ „Надежда“ – само за настоящи пациенти на болницата, записани преди 01.11.2021 г.
  • 1  видеозаснемане  на раждане от „N-Media“ – само за настоящи пациенти на болницата, записани преди 01.11.2021 г.
  • 1 фетална морфология – 12-13.3 г.с.
  • 1 фетална морфология – 16-18 г.с.
  • 1 фетална морфология – 20-22.6 г.с.
  • 1 фетална морфология – 28-30.6 г.с.    –
    * всички фетални морфологии, раждане и видеозаснемане са само за бременни жени, настоящи пациенти на болницата, спрямо г.с.

И голямата изненада на „Дни на донорството“ 2021 , съобразена с обстановката в страната тази година, е възможността за записване за подаръците и онлайн.

Ако желаете да се запишете за един от подаръците попълнете формата тук  https://www.maikizadonorstvo.com/registraciq-za-tombola-2021/ 

За записване, чрез онлайн платформата се приемат заявки от 01.11.2021 г. до 30.11.2021г.

Записванията за подаръците продължават на място по време на „Дни на донорството“ 2021 във фоайето на МБАЛ „Надежда“  на 2-ри, 3-ти и 4-ти декември.

Подаръците теглим с томбола от всички записали се (онлайн и на място) в 18:00 часа на 04.12.2021 г на живо във Facebook страницата https://www.facebook.com/donorstvotoezhivot

И разбира се, традиционно подаръци – изненада ще получат и донорите на яйцеклетки и сперматозоиди, дарители на фондация „Майки за донорството“ и МБАЛ „Надежда“ през 2021 г.

На 2-ри, 3-ти и 4-ти декември 2021 г., спазвайки актуалните противоепидемични мерки, ви очакваме в Дома на Надеждата.

Да си пожелаем предстоящата Коледа да донесе здраве, спокойствие и още много мечтани бебета!
С ежегодният Коледен благотворителен базар на място във фоайето на болницата, традиционно ще събираме средства за ин витро процедури, разменяме картички с послания или дар за донорите. Ще говорим за донорството и разменяме емоции, обич, вяра. Ще се докосваме до щастливи семейства, бебета, видими вълшебства.

Готови ли сте за чудесата, в които вярвате?
Или пък Вие да сбъднете нечия мечта за дете?
Нашите вълшебства се случват целогодишно, дойде време и за Коледните!

„Дни на донорството“ 2021 с фондация „Майки за донорството“ и МБАЛ „Надежда“

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart