ДОБРОТО Е ЗАРАЗНО

ДОБРОТО Е ЗАРАЗНО

Аз знам, че доброто е заразно. Може би съм наивна, може би звуча като откачена, емоционална истеричка…не ми пука. ДОБРОТО Е ЗАРАЗНО! И аз искам да съм заразяваща!
Преди много години попаднах случайно на страницата във фейсбук на фондация „Майки за донорство“. Условието да си раждала дете ме спря да се включа. Годините си минаваха житейските грижи също и съвсем забравих.

Преминах през някои здравословни проблеми (успешно решени), през много житейски несгоди. Казах си, че ще дам всичко от себе си, за да помагам. Буквално искам да давам себе си, за да бъда добрият пример за моя син, че от нас зависи да направим света едно хубаво място.

Нямах никаква представа какво е донорството. Свързах се с „Майки за донорство“ и те буквално държаха ръката ми и отговаряха на въпросите ми преди да съм ги задала. Процедурата и цялата подготовка преминаха спокойно. През цялото време се надявах да мога да помогна поне мъничко.

Вики и Мариелка са истински ангели пазители! Никога не съм си представяла, че организатор и координатор (което звучи много сухарски) могат да вършат нещо с такъв плам и блясък в очите. Плачат с нас, радват се с нас. Тези две нежни жени носят на плещите си толкова животи и съдби.

Аз ги обичам и много им благодаря за всичко, което правят!

Когато заговоря за донорство е много динамичен диалога. Някои хора са негативно настроени и започват разни техни си теории и конспирации да описват. Не се впечатлявам. Защото знам колко чисти хора движат „Майки за донорство“. Защото съм виждала очите на д-р Стаменов, когато преглежда и обсъжда резултатите и подготовката за донорството. Този човек работи с душата си и с цялото си сърце вложено в тази магия!

Други ме поздравяват. Благославят ме. Трети пък са на мнение, че стимулацията ще увреди донора.  А синът ми искаше да е сигурен, че нищо лошо няма да ми се случи.

На всички хора, които имат нужда от малко помощ ще кажа, че с вяра нещата ще се получат. Вярвайте мили хора! Вярвайте в ангелите в престилки!
Вярвайте на д-р Стаменов, когато говори и работи с блеснали очи! Вярвайте, че всичко ще е наред.

На всички несигурни хора – Не се колебайте да осъществите мечтите на едни хора, които вярват! Като тук имам предвид и всички онези мъже, които биха проявили солидарност и подкрепа към друг един мъж, който иска да усети какво е да си баща!

А за мен какво остава ли? Щастие! Остава пълното щастие!

Оля

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart