Елена и Данчо

Елена и Данчо

С Елена и Данчо и тяхната история ви запознахме седмица преди 31.01.23: https://www.maikizadonorstvo.com/elena-i-dancho/

Те са четвъртото, последно семейство, на което фондация „Майки за донорството“ разпредели средства от базара КОЛЕДНИ БЕБЕШОРИ за ин витро процедури. Заедно с помощта на дарителите през седмицата, в която ви запознахме, общото дарение към тях ще бъде 6500 лева.

Остава молбата ни, всяка жена, която желае повече информация за донорство на яйцеклетки, да ни потърси. Така, ако решите да станете донор, ще помогнете на Елена и Данчо да имат детенце.  Донорството е анонимно!

Благодарим на всички дарители за подкрепата. Виждате ежедневно резултатите от общата ни помощ.
С вас, с търпение и оптимизъм, с добрите хора и с професионалистите, вярваме, че ще сбъднем на още много български семейства мечтите за деца.
Защото всеки дом има право на детски смях. Възможно най-скоро и лесно.
На Елена и Данчо пожелаваме скоро да чуят благата вест.

Ние, от „Майки за донорството“ продължаваме напред с тях и всички наши семейства към следващите сбъднати мечти за дете.


„Здравейте хора с големи сърца!
Казвам се Елена. Със съпругът ми почти веднага след като се събрахме започнахме опити за бебе. След няколко месеца без успех се насочихме към доктори в Бургас и бяхме уверени от тях, че всичко е наред. След още няколко месеца бебето не идваше и последва преглед при доктор в София, скъпи изследвания, хранителни добавки, кални бани и други препоръки. След това трансвагинална лапароскопия установи запушени тръби, които „отпушиха“. Лекарят ни успокои, че вече всичко е наред, но уви… Последваха няколко месеци изпълнени с надежда, но напразно.
После взехме решение да опитаме инвитро в нова клиника в Пловдив. Междувременно яйчниковия ми резерв се изчерпваше след всяка манипулация. Последва стимулация на естествен цикъл, пункция и за съжаление не можаха да извадят яйцеклетка. Тогава докторката ме посъветва инвитро с донорски яйцеклетки. Отидохме при друг специалист за второ мнение. Заради изчерпания яйчников резерв ме посъветва същото. Това е начина да имаме наше детенце. След всички обиколки по лекари, изследвания, манипулации и опити, вече имаме нужда не само от финансиране, но и от донор на шанс. Жена, която да ни подари възможност да имаме детенце, като дари яйцеклетки. Надяваме се на помощ и подкрепа от ваша страна. Благодарим ви!“

Писмото на Ели и Данчо не е само до фондация „Майки за донорството“. То е и до всички вас, приятели. До хората с големи сърца, които помагат с подкрепа, с пожелание за успех, със средства или, чрез донорство на яйцеклетки/сперматозоиди.
Фондация „Майки за донорството“ ще им помогне частично с 5000 лева, събрани от инициативата „Коледни бебешори“.

Вие също можете да помогнете като дарите яйцеклетки.
Ако искате да им помогне като стане донор на яйцеклетки, обадете ни се или пишете на телефони 0888721010 или 0878712128. Ще ви обясним и отговорим на вашите въпроси.

Ако желаете да помогнете на семейството със средства за ин витро процедурата, можете да направите дарение по банкова сметка на Фондация „Майки за донорството“  IBAN: BG50UNCR70001523142155 ,  BIG: UNCRBGSF ,  УниКредит Булбанк АД
с основание за Ели и Данчо.
Можете да си вземете нещо красиво от базара ни тук на фейсбук страницата или, чрез Pay Pal:  mothers.for.donation@gmail.com

#фондацияМайкиЗаДонорството  #ЗаДасеРодиДете

www.maikizadonorstvo.com ,
e-mail: mothers.donation@gmail.com ,

0888721010/ 0878712128

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart