Емилия и Деян – програма „Темпус“

Емилия и Деян – програма „Темпус“

„Здравейте, ние сме семейство Бъчварови от гр Бургас.

Нашите опити за бебе са от пет години. Аз съм Емилия на 38 години и съпруга ми Деян на 41 години. Моят яйчников резерв е изчерпан. След всяка пункция нямахме нито една яйцеклетка годна за трансфер. Доста дълго проследявахме възможността за здрава яйцеклетка всеки месец, но така и не стигнахме до успех.

Вече сме в донорската програма, очакваме нашето чудо, независимо от начина и вярваме, че все още имаме шанс за детски смях и игри в дома ни.

Благодарим на „Майки за донорството“ и дарителите, на всички донори на репродуктивен материал!“

Емилия и Деян са 7-мото семейство, на което програма „Темпус“ ще дари 5000 лева помощ за ин витро процедура. За да имат шанс да имат детенце.
Програма „Темпус“ стартира през месец май и дарява помощ за ин витро от месец юни 2021 година. Корпоративният дарител на фондация „Майки за донорството“ избра каузата ни за да помогне на български семейства да имат децата, за които мечтаят. Защото понякога да имаш дете е трудно медицински. Но има начин, има надежда и има „Темпус“ за да дадат шанс.
Още 13 семейства ще получат помощ за ин витро от програма „Темпус“ на едноимения дарител и фондация „Майки за донорството“.
Повече за програмата и как да участвате прочете тук: https://www.maikizadonorstvo.com/програма-темпус/

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart