Гергана, Владислав и дъщеря им Анна

Гергана, Владислав и дъщеря им Анна

Това е историята на Гергана. Една прекрасна млада дама с една мечта. Мечта да бъде мама. Сега се обръщаме към всички вас. Нека заедно съберем средства за едно донорско инвитро. 5000 ти делят от една мечта., защото донорството носи Живот и няма невъзможни неща. 5/10 лв., и ще е факт. Всекш един от нас може да реализира това. Благодарим!

Ще запоична своята история още от самото начало тъй като за мен е важно проследяването на хронологията. За пръв път изпитах съмнение в себе си,чисто физиологично още на 15г,когато получих първата си менструация-сравнително късно за развитието за едно момиче.Последва период от шест месеца,в които липсваше менструация,последваха много посещения при специалисти,за които най–удачно е да се третира проблемът с хормонални таблетки т.нар. три месечни курсове на лечение,но без резултат. В крайна сметка се озовах при доц. д-р Елиан Рачев в София ,който беше категоричен че ще се наложи да приемам хормонални таблетки до достигане на подходящата възраст за спирането им.Бях едва на 16г.,когато разбрах,че няма да мога да имам собствени деца.Единственият начин чрез ин витро,но никой не спомена за донорска програма. И така от 2003 до 2009г.През лятото на 2009г. посетих специалист по репродуктивно здраве,който за добро или лошо намери истинската проблем за моето състояние,но циничното му държание към мен и съпругът ми ни отврати.Последва един дълъг период на отрицание и депресия от моя страна,беше ужасно трудно да приема този факт,че не съм пълноценна жена.Все едно на пук на всичко все повеше и повече съдбата ме сблъскваше с този факт,че всичките ми приятели вече са с деца( те криеха от мен,че са бременни,не искаха да разбирам)! Ужасно!!!! Отношението към мен се промени-подмятания „За какво са ти деца живей си животта!“ Какъв живот,ако не оставиш нещо след себе си?Самата мисъл да чакаш на безкрайните опашки в отделението по стерилитет е ужасна присъда.И така до 2013г,когато най-накрая решихме,събрах смелост да си запиша час в клиника „Надежда“ пое ме д-р Шефкетова,а след нея е д-р Цветков.За тези две години преживяхме много до поставяне на диагноза първична яйчникова недостатъчност и изчерпан яйчников резерв. Последваха необходимите изследвания,хистероскопии и премахване на доброкачествени образувания,цв.снимки, декември 2014 ни беше първият опит-неуспешен. Паднахме,но се изправихме с нови надежди.Наясно сме.че не сме единствените,че има много двойки по-препатили от нас.Животът е несправедлив,но Бог ни дава сили да преминем изпитанията. Благодаря Ви,че ви има!!!

gerganaivladislav

Средствата за Гери и Владо бяха събрани. Намерихме жена-ангелче, която стана донор и дари частица от себе си. Каузата е успешна – Гери и Владо вече се радват на прекрасната си дъщеря Анна!

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart