Иван, Ангелина и Лия – Тамара

Иван, Ангелина и Лия – Тамара

Приятели, започваме финансиране на нашата поредна двойка. Ето какво писмо ни написаха те:
„Здравейте. Ето нашата история:
Ние сме Иван и Ангелина Пашалийски, от гр. Пловдив.

Запознахме се през 2011 година в Стария Несебър. Ако някой не вярва все още в любовта от пръв поглед, ние можем да потвърдим че я има. Не можехме да отделим поглед един от друг. Разбрахме се бързо, почти без думи, че ние сме един за друг. Всичко се подреди бързо, сякаш с Божия благословия: след един месец бяхме сгодени, след една година се оженихме. Нещата се получаваха лесно до сватбата ни.След това очаквахме бременност, да си подредим дом, после дете, второ дете… Мечтаехме смело, крояхме планове. Любовта ни даваше криле. И все още ни дава. Ето, отлетяха пет години, а нашият живот замря, сякаш, на пауза. Всичките ни усилия бяха съсредоточени в мечтата за бебе …
… Искаме с това писмо сълзите да спрат и да продължи тази красива история. Затова няма да пишем за всичко, което преживяхме през тези пет години.
Накратко операции и други медицински интервенции, два самофинансирани ин витро опита и един започнат, но прекратен. На финалът шанса ни е донорска яйцеклетка от дама с майчино сърце.
Историята е болезнено позната. Ще напишем, че любовта вярва и на всичко се надява, а от нея ние имаме изобилно много. Тя е нашето вечно наследство от родовете ни и именно нея искаме да завещаем на децата си. Моля, подарете ни надежда за нашата мечта.“

Средствата за Ангелина и Иван са събрани. Намерихме добро сърце – донор на яйцеклетки и стартирахме процедурата. Семейството има ембриони и все още прави опити.

Сълзите от болка спряха! Днес плачем от щастие! Добре дошла на този свят, Лия – Тамара! ❤️🥳🎉🍀 Приятели, след писмото на Ангелина и Иван до “Майки за донорството”, събрахме средства за ин витро процедурата, благодарение на всички вас. После Ангелче – донор на яйцеклетки дари безценен шанс! ❤️ Благодарим на д-р Георги Стаменов и екипа на МБАЛ „Надежда“ И за тази сбъдната мечта! 👏👏👏 Поклон пред всички!

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart