Изабела и Милен

Изабела и Милен

За витро процедура с донорска частица успяхме да съберем 5900 лева

Благодарим на всички дарители в България и в Англия – на “Герговското хоро”!

Първата крачка е измината.  Второта е – жена, която вече има дете, да подари частица от себе си – яйцеклетки.

Вярваме, че Изабела и Милен ще бъдат едно от всички семейства на фондация “Майки за донорството”, които ще се приберат у дома със своя рожба.


„Здравейте, Фондация Майки за донорството!
Ние сме Изабела и Милен и благодарим на съдбата, че ни срещна с вас точно по Коледа, като подарък под елхата в клиниката, в която тъкмо очаквахме резултат от поредната инвитро процедура, оказала се неуспешна в последствие. Отново.
Оженихме се през 2018 година. Това беше Нашата година! Щастлива, спокойна, пълна със смели мечти! Съвсем естествено най-голямата от тях бе да си имаме здраво и хубаво бебенце, което да отглеждаме с много любов и да се радваме заедно на живота!
Три години по-късно вече бяхме пред кабинета на нашия лекар и катерихме пътя на инвитрото.

Първият ни опит завърши с аборт в осма гестационна седмица.
Беше тежко… и физически, и емоционално. Нашата искра от светлина угасна сякаш за един миг. Знаехме, че трябва да сме силни и да се съвземем бързо, защото вече се намирахме в луда надпревара с времето.

Последваха още три неуспешни опита…

След обстоен разговор с лекарката ни, на която имаме пълно доверие и уважаваме безусловно, стигнахме до единствения възможен вариант за нас да си имаме собствено детенце, а именно Инвитро процедура с донорска яйцеклетка. Запознахме се с цялата информация и подадоме документи за участие в Донорската програма.
И… тогава се появихте вие, Фондация Майки за донорството! В съвършения момент! За да ни дадете надежда и истинска вяра, че Доброто го Има и ще се справим Заедно с трудностите по пътя.

Благодарим Ви! Благодарим и на всеки, който би ни помогнал да станем родители и семейството ни да бъде цяло!“

Това е писмото на Изабела и Милен до фондация „Майки за донорството“. Те са новото семейство, на което ще се опитаме да сбъднем мечтата им за бебе и молим всички приятели на каузата ни за вашата подкрепа.
Стартираме събирането на средства за тяхната ин витро процедура. Търсим и вълшебната жена, която да стане донор на яйцеклетки за да направи възможно щастието, наречено БЕБЕ.

>>> Ако искате да помогне като стане донор на яйцеклетки, обадете се или пишете до фондация „Майки за донорството“,  телефони 0888721010 или 0878712128. Ще ви разкажем как, ще бъдем заедно.

>>> Ако желаете да помогнете на семейството със средства за ин витро процедурата, можете да направите дарение по банкова сметка на Фондация „Майки за донорството“
IBAN: BG50UNCR70001523142155 ,  BIG: UNCRBGSF ,  УниКредит Булбанк АД , с основание: за Изабела и Милен.

> Средства можете да дарите и като си вземете нещо красиво от базара на фейсбук страницата ни https://www.facebook.com/donorstvotoezhivot

или, чрез Pay Pal:  mothers.for.donation@gmail.com

 

#фондацияМайкиЗаДонорството  #ЗаДасеРодиДете www.maikizadonorstvo.com ,

e-mail: mothers.donation@gmail.com ,

0888721010/ 0878712128

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart