Изкуството да помагаш

Изкуството да помагаш

Те са ученици в столично училище. Те са инициативни, социално ангажирани и отговорни. Те са младите хора на България! Те са бъдещето и буквално го създават с ръцете си. Защото ще помогнат за раждането на деца, чрез своите умения. Те подкрепят каузата на „Майки за донорството“ за да чуват още много жени думата МАМО!

Искаме да им благодарим и да ви представим  – учениците от 145 ОУ „Симеон Радев“, защото те притежават

Изкуството да помагаш

Учениците от 5, 6 и 7 клас на 145 ОУ ,,Симеон Радев” под ръководството на г-н Д. Йовчев, учител по изобразително изкуство, стартират благотворителна кампания в подкрепа на фондация ,,Майки за донорството”. Учениците, заедно с учителя си, са подготвили рисунки, които желаещите ще могат да закупят. Рисунките ще бъдат разположени във фоайето на първия етаж в училището.

Инициативата ще се проведе в периода 6.03. – 08.03.23 г.,като всеки ден ще има ученици, отговорници за даренията. Инициативата под наслов ,,Добротворци” ще дари събраните средства на двойки с репродуктивни проблеми. Каузата е както акт на милосърдие от страна на децата, така и начин да се открои добротворчеството като житейска философия, която може да бъде проявена чрез изкуството.

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart