Кали и Георги

Кали и Георги

Здравейте,  ние сме Кали и Георги от гр. София. Историята ни е като на хиляди други семейства. Не знам вече дали се различаваме – болката ни е една и съща, тишината в дома, следене на показатели, стрес при нещо различно от повтарящия се цикъл на всеки ден. Дали мога да кажа нещо по-различно? Ние еднакво мълчим. Всички.

Вече десет години се опитваме да имаме дете. През 2013г. претърпях коремна операция, при която ми отстраниха няколко миомни възли. Запушени са ми и двете тръби. По-късно подадох за ин витро процедура и, чрез фонда, но за съжаление образувах само три фоликула, които на пункцията се оказаха празни. Преместихме се в друга клиника. Там получих и окончателна диагноза. С изчерпан яйчников резерв съм и единствения шанс да имаме дете е с донорска яйцеклетка. Това е една непозната жена, ако ми даде нейна яйцеклетка. Някоя, която вече е майка и може да ми подари това и на мен. Аз няма да я срещна, но се моля за нея всеки ден.

През  годините на опити да имаме дете загубих мама, а после и татко. Днес имам мъжа до себе си и една мечта. Мечтата да имаме дете, което да даде искрата щастие в живота ни.

И като всички семейства отчаяно се надявам да ни помогнете.

Средствата за Кали и Георги са събрани. Намерихме донор на яйцеклетки и стартира процедурата. Кали и Георги имат няколко неуспешни опита. Нямат повече ембриони

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart