Бебе Даниел, Калина и Ивайло

Бебе Даниел, Калина и Ивайло

Само 1 година и 4 месеца, след като ви запознахме Калина и Ивайло в „Нашите семейства“ ви споделяме:

ИМАМЕ БЕБЕ!  Калина и Ивайло вече са родители на прекрасния Даниел!

Честита рожба, мило семейство! Благодарим на всички, които дариха средства за да помогмем.

Благодарим на вълшебната жена, която дари частица от себе си.

Благодарим на д-р Георги Стаменов, д-р Нели Димова и екипа на МБАЛ „Надежда“ за още едно дете в нашето голямо семейство.

Нека Даниел е здрав и благословен! Орисан с щастлив живот!

Да бъде смел като мама и тате.  Добре дошъл, Дани!


Успехът в очите на децата, които се раждат са надежда за всички. Запознайте се с новото ни семейство – Калина и Ивайло.
„Здравейте мили хора, които четете тези редове. Много е трудно в няколко реда да опишем своята история изпълнена с много болка, сълзи и разочарования от неуспеха, но позната на много двойки в България.

Ние сме Калина и Ивайло двойка бореща се да сбъдне своята съкровена мечта за дете повече от 12 години. След близо година неуспешни опити да забременея по естествен път се насочих за консултации с гинеколози в града ни, но според тях проблем гинекологичен нямаше а по- скоро ендокринологичен. Поставена ми бе диагноза Метаболитен синдром или Диабет Тип 2  и така близо три години провеждах лечение, но уви без резултат. Виждайки, че положението  ми не се подобрява се насочихме към репродуктивна клиника, където се установи и проблем при партньора ми / водещ мъжки фактор в двойката/.

През годините имам направени четири инвитро процедури / IKSI / с пет трансфера в няколко клиники в България и две консултации в ин витро клиники в Турция. За съжаление всички завършващи с неуспех. Направили сме всички искани от нас изследвания/ хормонални, генетични и имунологични/, приемахме добавки и лекарства, но уви до положителен резултат не достигнахме. С много надежда и трепетни очаквания брояхме всяка минута до излизането на кръвния тест, но той за съжаление беше отрицателен. Наскоро приключи поредната процедура, като след проведено изследване се установи генетичен проблем и голям процент на вероятност за неуспех с наш материал.
Въпреки всичкото разочарование , сълзи  и сломените надежди ние се поглеждахме в очите и там дълбоко в душата си видяхме останала искрицата надежда за онази така бленувана прегръдка на нашето дете. Затова се обръщаме с молба за помощ към вас да ни дарите онази частица от вас, така нужна, за да сбъднем своята мечта. И ние като вас искаме да станем родители, да отгледаме и възпитаме тук в България своето дете, да покажем всичките красоти на прекрасната ни родина и да чуем безценните думи „Мамо“ и „Тате“.“

Това писаха до нас Калина и Ивайло. Те са новото семество, на което ще се опитаме да помогнем с ин витро процедура. Ако желаете и вие да помогнете можете да го направите със средства или да дарите частица от себе си – като станете донор на яйцеклетки.
Средства за ин витро процедурата на Калина и Ивайло събираме, чрез благотворителния базар на фейсбук страницата ни или с директни дарения по банкова сметка на фондация „Майки за донорството“, IBAN: BG50UNCR70001523142155, BIG: UNCRBGSF, УниКредит Булбанк АД, основание:  Калина и Ивайло.
Ако желаете да станете донор – потърсете ни на фейсбук страницата ни или на 0888721010; 0878712128, и-мейл: mothers.donation@gmail.com
Вижте каузата ни на www.maikizadonorstvo.com


Днес, десет дни след като публикувахме писмото на Калина и Ивайло, обявяваме средствата в помощ на ин витро процедурата им за събрани.
Семейството ще получи подкрепа от 5650 лева. Благодарим на всички дарители, които се включиха с лично дарение по банковата ни сметка и със своя избор от базара на фейсбук страницата ни.

Следващата стъпка е донорството. Апелираме и напомняме, че всяка жена, която има въпроси за донорството на яйцеклетки и се интересува как да помогне  – да ни пише.

Потърсете ни на фейсбук страницата ни или на телефони 0888721010; 0878712128, и-мейл: mothers.donation@gmail.com

 

 

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart