Калина и Ивайло

Калина и Ивайло

Успехът в очите на децата, които се раждат са надежда за всички. Запознайте се с новото ни семейство – Калина и Ивайло.
„Здравейте мили хора, които четете тези редове. Много е трудно в няколко реда да опишем своята история изпълнена с много болка, сълзи и разочарования от неуспеха, но позната на много двойки в България.

Ние сме Калина и Ивайло двойка бореща се да сбъдне своята съкровена мечта за дете повече от 12 години. След близо година неуспешни опити да забременея по естествен път се насочих за консултации с гинеколози в града ни, но според тях проблем гинекологичен нямаше а по- скоро ендокринологичен. Поставена ми бе диагноза Метаболитен синдром или Диабет Тип 2  и така близо три години провеждах лечение, но уви без резултат. Виждайки, че положението  ми не се подобрява се насочихме към репродуктивна клиника, където се установи и проблем при партньора ми / водещ мъжки фактор в двойката/.

През годините имам направени четири инвитро процедури / IKSI / с пет трансфера в няколко клиники в България и две консултации в ин витро клиники в Турция. За съжаление всички завършващи с неуспех. Направили сме всички искани от нас изследвания/ хормонални, генетични и имунологични/, приемахме добавки и лекарства, но уви до положителен резултат не достигнахме. С много надежда и трепетни очаквания брояхме всяка минута до излизането на кръвния тест, но той за съжаление беше отрицателен. Наскоро приключи поредната процедура, като след проведено изследване се установи генетичен проблем и голям процент на вероятност за неуспех с наш материал.
Въпреки всичкото разочарование , сълзи  и сломените надежди ние се поглеждахме в очите и там дълбоко в душата си видяхме останала искрицата надежда за онази така бленувана прегръдка на нашето дете. Затова се обръщаме с молба за помощ към вас да ни дарите онази частица от вас, така нужна, за да сбъднем своята мечта. И ние като вас искаме да станем родители, да отгледаме и възпитаме тук в България своето дете, да покажем всичките красоти на прекрасната ни родина и да чуем безценните думи „Мамо“ и „Тате“.“

Това писаха до нас Калина и Ивайло. Те са новото семество, на което ще се опитаме да помогнем с ин витро процедура. Ако желаете и вие да помогнете можете да го направите със средства или да дарите частица от себе си – като станете донор на яйцеклетки.
Средства за ин витро процедурата на Калина и Ивайло събираме, чрез благотворителния базар на фейсбук страницата ни или с директни дарения по банкова сметка на фондация „Майки за донорството“, IBAN: BG50UNCR70001523142155, BIG: UNCRBGSF, УниКредит Булбанк АД, основание:  Калина и Ивайло.
Ако желаете да станете донор – потърсете ни на фейсбук страницата ни или на 0888721010; 0878712128, и-мейл: mothers.donation@gmail.com
Вижте каузата ни на www.maikizadonorstvo.com


Днес, десет дни след като публикувахме писмото на Калина и Ивайло, обявяваме средствата в помощ на ин витро процедурата им за събрани.
Семейството ще получи подкрепа от 5650 лева. Благодарим на всички дарители, които се включиха с лично дарение по банковата ни сметка и със своя избор от базара на фейсбук страницата ни.

Следващата стъпка е донорството. Апелираме и напомняме, че всяка жена, която има въпроси за донорството на яйцеклетки и се интересува как да помогне  – да ни пише.

Потърсете ни на фейсбук страницата ни или на телефони 0888721010; 0878712128, и-мейл: mothers.donation@gmail.com

 

 

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart