КОЛЕДНИ БЕБЕШОРИ С МАЙКИ ЗА ДОНОРСТВОТО

КОЛЕДНИ БЕБЕШОРИ С МАЙКИ ЗА ДОНОРСТВОТО

В година 2022-ра има три пъти числото 2. Нашите семейства мечтаят да са най-малко трима. Ние пък сме още по-щастливи, когато децата са поне две.
Да удвоим мечтите и тяхното сбъдване!

КОЛЕДНИ БЕБЕШОРИ С МАЙКИ ЗА ДОНОРСТВОТО

От 10-ти ноември до 20-ти декември 2022 всички средства събрани от благотворителния базар на фондация „Майки за донорството“ ще бъдат отново за семейство/а, което се нуждае от помощ на донор за да има дете.

Ако мечтаете да станете трима или повече. 🙂

Тази Коледа участници могат да бъдат и семейства, които искат втора рожба.
Защото вярваме, че хората, които искат да отгледат и обичат повече от едно дете, заслужават този шанс.

  • Ако имате приятели, които мечтаят за дете – споделете им или ги запишете за КОЛЕДНИ БЕБЕШОРИ.
  • Ако пък искате вие да сте семейството, на което да бъдат дарени средствата от благотворителния базар – пишете ни на e-mail: mothers.donation@gmail.com

За средствата могат да участват:
– семейства, които имат репродуктивен проблем и се нуждаят от български донор на яйцеклетки или сперматозоиди, за да имат бебе
– семейства, които имат дете с помощта на донор или осиновена рожба
Семейството, което получи финансиране ще бъде публикувано във фейсбук страницата и на сайта на фондацията, съгласно правилата на организацията за финансиране.

Писмата за участие в КОЛЕДНИ БЕБЕШОРИ  изпращайте до фондация „Майки за донорството“ на e-mail: mothers.donation@gmail.com до 24 часа на 20-ти декември.

Благодарим на всички дарители, които отново се включват със своите творби в благотворителния ни базар за да се раждат мечтани деца.

Дарения за КОЛЕДНИ БЕБЕШОРИ могат да се правят и на банкова сметка на фондация „Майки за донорството“, IBAN: BG50UNCR70001523142155, BIG: UNCRBGSF, УниКредит Булбанк АД
или, чрез Pay Pal:  mothers.for.donation@gmail.com

www.maikizadonorstvo.com
+359888721010; +359878712128
e-mail: mothers.donation@gmail.com

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart