Консултации и прегледи в МБАЛ Надежда. Традиционната инициатива Дни на Донорството започва!

Консултации и прегледи в МБАЛ Надежда. Традиционната инициатива Дни на Донорството започва!

През последния месец на тази календарна година по традиция провеждаме „Дни на донорството“ – ежегодната инициатива на Фондация „Майки за донорството“ и МБАЛ „Надежда“.
В дома на Надеждата отново събираме на едно място донори на репродуктивен материал, реципиенти, щастливи семейства, които вече имат бебета и неустрашимите и борбени такива, които трепнат да станат родители, посредством частица дарена любов.
Знаете, Декември е месец за сбъдване на желания и вълшебства. Сътворяване на чудеса. Точно затова на 8-ми декември /неделя/ за втора поредна година едни от най-добрите специалисти на МБАЛ „Надежда“, а именно: д-р Георги Стаменов, д-р Събина Персенска, д-р Димитър Цветков, д-р Теодора Тихомирова и д-р Стела Чапанова ще извършат безплатни консултации и прегледи на 100 семейства и двойки, които искат да имат дете и се нуждаят от репродуктивен специалист за постигането на тази изконна мечта.
Право да се запишат за безплатните прегледи имат всички, които не са пациенти на лечебното заведение и са се свързали с нас на e-mail: 👉🏻 nadezhda@maikizadonorstvo.com
Записванията вече започнаха, а вие следете редовно профилите ни във facebook, twitter и Instagram за допълнителна информация и възможностите, които инициативата ще ви предложи!

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart