Магдалена, Николай и бебе Виктор

Магдалена, Николай и бебе Виктор

Приятели, представяме ви новото семейство, на което с ваша помощ ще се опитаме да помогнем!„Здравейте, ние сме Магдалена и Николай.
Запознахме се през 2012 година. Дълго време и двамата бяхме търсили любовта и бяхме безкрайно щастливи, че сме се открили. Скоро след това заживяхме заедно, правехме планове за бъдещето и всичко беше прекрасно. Всеки месец се надявах да видя така жадуваните две чертички, но така и не ги видях. След една година неуспешни опити да забременея, решихме да посетим специалист. Тогава започнаха нашите неволи, разочарования и сълзи. Първо се допитахме до акушер-гинеколог и след няколко посещения при него разбрахме, че трябва да посетим репродуктивен специалист.
При първото ни посещение в инвитро клиника, лекарят ми каза, че забременяването при мен ще бъде чудо и още тогава ни каза,че може би ще се случи само с донорска яйцеклетка.Не беше за вярване какво чухме още при първия преглед. Така започна нашата борба.
Първият ни опит беше през 2016 година, възлагахме много надежди понеже физически се чувствах много добре и мислех, че ще се получи, но това не беше достатъчно. Имах само една яйцеклетка, която се оплоди, но до трансфер не стигнахме. Направихме втори опит за съжаление двата фуликула, които имах се оказаха празни. След това направихме трети опит. Отново една яйцеклетка, която се оплоди успешно и този път стигнахме до трансфер, но нямаше инплантация. Отново сълзи и разочарования, светът отново се беше сринал.
Решихме да се допитаме и до други специалисти, но навсякъде чувахме едно и също „Въз основа на хормоналните ви изследвания, единствения ви шанс е с донорска яйцеклетка!“
Отново идва Коледа и в дома ни няма детски смях, а какво е Коледа без него?!
Копнеем за едно малко човече, което да изгони болката в нас и да озари живота ни.
Съдбата ни срещна с „Майки за донорството“ и се надяваме, че ще открием нашият ангел-донор, които да осъществи мечтата ни да станем родители.
Благодарим ви, че ви има и, че помагате на хора като нас! Благодарим на всички!
Бъдете благословенни!”

Средствата за Магдалена и Николай са събрани. Търсим добро сърце – донор на яйцеклетки за семейството.

Честита рожба на Маги и Ники! ☺️ Добре дошъл, Виктор! ❤️🎉🥳🎉 Бъди здрав, благословен, обичан, орисан с щастлива съдба! ☺️ Благодарим на д-р Димитър Цветков, д-р Даниел Георгиев и екипа МБАЛ Надежда. Благодарим на Ангелчето – донор на яйцеклетки, което помогна да сбъднем още една мечта за дете. Благодарим на всички, които дариха средства за тяхната ин витро процедура. Чудесата се случват! Семейството на “Майки за донорството” има още една рожба. 🍀

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart