Магдалена и Пеньо

Магдалена и Пеньо

5600 лева е общата сума, която получават Пеньо и Магдалена от фондация „Майки за донорството“.
За нашият герой Пеньо ви разказахме наскоро (22.02.2023).
Той писа писмо до „Майки за донорството“ с молба за помощ – да подари на любимата си жена усещането на бебе в утробата си.
Специални благодарности на децата от 145 ОУ –София за дарението от 667,70 лева, събрани, чрез прекрасните им лично нарисувани картини!

Ако желаете да помогнете на Пеньо и Магдалена след тази публикация (28.03.23г.) можете да го направите, чрез дарение по банкова сметка на Фондация „Майки за донорството“
IBAN: BG50UNCR70001523142155 ,  BIG: UNCRBGSF ,
УниКредит Булбанк АД , с основание: за Магдалена и Пеньо.


Любовта и упоритостта на един мъж стигна до нас. Нашият герой днес е Пеньо и той ни писа за да се опита да подари на любимата си жена усещането на бебе в утробата си.

Приятели на каузата ни, прочетете историята на Пеньо и Магдалена, изпратена до фондация „Майки за донорството“.

„Здравейте. Казвам се Пеньо и съм на 43 години, а съпругата ми Магдалена е на 39. Може би съм от малкото мъже, които пишат и споделят съдбата на семейство, което в продължение на над 15 години се бори с това да бъде пълноценно семейство с поне едно дете.
Нашата история на кратко: обиколихме не малко доктори в не малко градове. Всеки започва с нещо, друг продължи с друго, но все едни и същи резултати. Търсихме надежда, но не я откривахме и малко по малко рухвахме, но не се отказвахме. Стигнахме до клиника, няма да споменавам коя е, в която имаме 5 инвитро опита – 2 самофинансирани, 3 от държавния фонд и все неуспешни. Подозираме с ненаправени задължителни изследвания, от които разбираме по-късно, че имаме бактерия, която пречи на успеха.
След лекуване с мощни антибиотици от поредния доктор, за който не можем да кажем нищо лошо, който откри и излекува по последни тестове. Дълго работещата бактерия е убивала с всеки ден възможностите ни за дете.
В последната част от нашата история в един клиничен институт се опитаха да възродят яйчниковия резерв на съпругата ми, но уви след последните изследвания АМХ 0,2 и диагноза изчерпан яйчников резерв. Единственият ни вариант остана с донорска яйцеклетка.

Благодаря предварително от все сърце на жените, които биха откликнали на нашата молба да станат донорки на яйцеклетки.
Благодарим и на всички хора, които биха ни подкрепили финансово за ин витро процедура за постигането на мечтата ни да станем родители.“

Приятели, Магдалена и Пеньо се нуждаят от нашата обща помощ. Нека им покажем, че могат да сбъднат мечтата си за дете.
Ако искате да им помогне като стане донор на яйцеклетки, обадете ни се или пишете на телефони 0888721010 или 0878712128.
Ако желаете да помогнете на семейството със средства за ин витро процедурата, можете да направите дарение по банкова сметка на Фондация „Майки за донорството“  IBAN: BG50UNCR70001523142155 ,  BIG: UNCRBGSF ,  УниКредит Булбанк АД ,  с основание за Магдалена и Пеньо.

Можете да си вземете нещо красиво от базара на фейсбук страницата или
дарение, чрез Pay Pal:  mothers.for.donation@gmail.com

#фондацияМайкиЗаДонорството  #ЗаДасеРодиДете www.maikizadonorstvo.com ,
e-mail: mothers.donation@gmail.com ,
0888721010/ 0878712128

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart