Маги, Стефан и Божидар

Маги, Стефан и Божидар

Божидар се казва родена мечта на Маги и Стефан!
Честит син, семейство! Честит да е на всички нас, приятели!
Защото с ваша помощ събрахме средства и помощта на една от вълшебните жени на “Майки за донорството” мечтата започна своето сбъдване.
Благодарим на д-р Георги Стаменов за още едно щастливо българско семейство!
Благодарим на д-р Даниел Георгиев за грижите.
Благодарности и на днешният топ екип на МБАЛ Надежда за раждането на Божидар!
Мило семейство, нека бъде здрав и благословен Божидар!
Вашият изпит тепърва започва. 🙂 Дайте на Божидар обич, търпението и вярата, с която се борихте да го има!
Радвайте се с нас, приятели на каузата!
“Майки за донорството” има още едно бебе!
30.01.2023г.


Здравейте приятели на каузата, представяме ви новото семейство, на което ще се опитаме да помогнем. Отново молим за вашата подкрепа. Ето и тяхната история:
„Здравейте мили хора, ние сме Маргарита и Стефан от Пловдив. Началото беше като сюжет от красив романтичен филм- много бързо разбрахме, че искаме да сме семейство и само за няколко месеца организирахме нашата прекрасна сватба. Веднага след сватбата, забременях спонтанно. Всичко изглеждаше лесно и чудесно, докато в 3-я месец не последва абразио (аборт)…няма тонове, липса на сърдечна дейност…,несъвместимост с  живота. Тогава тръгна ходенето по мъките – бременността беше прекратена. Започнахме веднага всякакви прегледи и изследвания в ин-витро клиника- хормонални, генетични, за съвместимост, цветна снимка…, каквото беше необходимо.  После сменихме клиниката, последваха много разочарования. Междувременно ми откриха инсулинова резистентност- от многото стрес явно бях развила преддиабетно състояние, което доведе до нередовен цикъл и почти целогодишен прием на контрацептиви, поради „задържани фоликули”. Появи се и миома на матката и то точно на мястото, на което би трябвало да се закрепи ембринчето, ако забременея. Операцията бе неизбежна. Надяваме се да е успешна.
Отново сменихме ин-витро клиниката и се насочихме към София. Започнахме стимулациите, всяка вечер биехме инжекции, но фоликулите ми не реагираха изобщо. Сменихме инжекциите с други, но пак без резултат. След първите 2 пункции, лекарите казаха, че нямам шанс и вече съм с изчерпан яйчников резерв. Казаха, че няма смисъл.
Тогава решихме отново да сменим клиниката. Последваха още 3 опита да извадим яйцеклетки, но фоликулите все бяха празни.
Усещането е като на изпит, но на най-важния изпит, само че не на поправка, а на ликвидация…след всяка пункция всички получавахме лист с определена цифра- „оценката от изпита” и на моя лист винаги беше цифрата 0. НУЛА яйцеклетки! Отново бях скъсана на изпита!
Независимо от всичко, продължаваме да се борим с НАДЕЖДА, че ще успеем в най-подходящия момент и Господ ще ни изпрати нашето бебе, но преди това ще имаме нужда от нашия Ангел – донор на яйцеклетки.
Надяваме се, че с подкрепа, любовта ни ще даде плод и с Божията помощ и ние ще се радваме на живо и здраво дете.
Благодарим и адмирации, че помагате на хора като нас!“

Ние от „Майки за донорството“ вярваме, че ще срещнем дама, която да помогне, чрез донорство за да сбъднем още една мечта за бебе.
Дарения за ин витро процедура се събират отново, като си вземете нещо от базара на фейсбук страницата ни; превод по банкова сметка или пей пал.


Средствата за Маги и Стефан са събрани

Усещането е като на изпит, но на най-важния изпит, само че не на поправка, а на ликвидация…след всяка пункция всички получавахме лист с определена цифра- „оценката от изпита” и на моя лист винаги беше цифрата 0. НУЛА яйцеклетки! Отново бях скъсана на изпита!
Независимо от всичко, продължаваме да се борим с НАДЕЖДА, че ще успеем в най-подходящия момент и Господ ще ни изпрати нашето бебе, но преди това ще имаме нужда от нашия Ангел – донор на яйцеклетки. Надяваме се, че с подкрепа, любовта ни ще даде плод и с Божията помощ и ние ще се радваме на живо и здраво дете. Благодарим и адмирации, че помагате на хора като нас!“ – това ни написаха Маги и Стефан, а тук е цялото им писмо:  https://www.maikizadonorstvo.com/маги-и-стефан/
От тяхно и от наше име благодарим отново на всички хора, които си закупиха нещо от благотворителния базар или преведоха средства по банковата сметка, за да ни помогнат да съберем 5000 лева за тяхната ин витро процедура. Да, сумата е събрана. J
Продължаваме с тях към следващите стъпки за ин витро процедурата и вярваме, че скоро ще ви споделим блага вест.

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart