Мая и Красимир – програма „Темпус“

Мая и Красимир – програма „Темпус“

„Привет, мили хора!

Ние сме Мая и Красимир от гр.Кюстендил. Запознахме се преди 8 г. във Фейсбук, а всъщност се оказа, че сме съседи – домовете ни се намираха 100 м. един от друг. 🙂 И двамата имаме по един неуспешен брак зад гърба си. Две години след срещата ни, бях наясно, че това е мъжа, който чаках и мечтах дълги години. Спомням си много ясно (бяхме на разходка ), когато му предложих да имаме дете. Погледна ме и прочетох в очите му надежда, страх и щастие.

От този ден започнаха нашите опити за бебе. Мина си една година, всеки месец чакахме ….но уви. Но Краси е безнадежден оптимист и все ми казваше „ще стане другия месец“. Винаги бях тъжна, но той е опората, с която продължавахме напред. Решихме да се допитаме до специалист.

Направихме 4 инсеминации и две инвитро процедури – неуспешни. Не намирам думи за чувствата, които ни горяха всеки път, болка, безсилие и разочарование.

Просто в един момент спряхме да говорим на тази тема. За нас изглеждаше безнадеждно, защото годините безвъзвратно се търкаляха.

Един ден случайно видях в интернет „Майки за донорството„ и цялата ни надежда се върна с пълна сила. Свързах се с тях и те ни помогнаха. Бях включена в Коледната им инициатива за безплатни прегледи при репродуктивен лекар на болница „Надежда„.

Днес, оставащият ни шанс е донорска яйцеклетка. Вярвам безрезервно. От няколко месеца се чувстваме окрилени отново с надеждата за дете.“

Програма „Темпус“ подарява шанс на български семейства да имат деца. Помага на хората, които се нуждаят от помощ за да имат рожба. Помощ от лекар, финансова помощ и вълшебната частица на донор на яйцеклетки. „Темпус“ подари досега 4 ин витро процедури. Върна усмивките и надеждите на 4 български семейства.

Току що се запознахте с петото семейство – Мая и Красимир, което ще има шанс за дете. Пожелаваме им успех! Ние продължаваме в очакване на Ангел-донор на яйцеклетки за да сбъднем заедно и тази мечта.

Още 15 семейства ще получат помощ за ин витро от програма „Темпус“ на едноимения дарител и фондация „Майки за донорството“.

Повече за програмата прочете тук: https://www.maikizadonorstvo.com/програма-темпус/

фондация „Майки за донорството“

#ЗаДаСеРодиДете

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart