Мария и Димитър

Мария и Димитър

Приятели, много бебета се родиха с ваша помощ и още много са на път. За съжаление все още са много и семействата, които се нуждаят от всички нас. Ето писмото на новата ни двойка, молим ви за подкрепа:
“Здравейте “Майки за донорството”, ние сме Мария и Димитър от Свиленград. Нека ви разкажем на кратко нашата история, за жаждата и мечтата и ние да сме истински щастливи.
Заедно сме от 9 години, през които правехме опити да имаме дете, но уви съдбата не беше на наша страна. Никаква успешност. Не се получаваше и не се получаваше. Тогава потърсихме помощта на специалист, насочиха ни към ин витро метода. Знаем, че щом нещо се иска толкова силно, то ще се случи, но и там нещата се оказаха не толкова лесни както си мислехме. И така имаме 3 опита инвитро с мои яйцеклетки, но неуспешни. 😔 Изводът беше – некачествени и нужда от донорски яйцеклетки. Към неуспешните опити прибавяме и операция с отстранен десен яйчник заради киста. Може би там е причината, незнам. Само знам колко силно искаме да сме родители и да отгледаме нашето детенце с топлина и обич. Обръщаме се към вас с молба за помощ и надежда. За финансиране и невидимата среща с ангелче – донор. Знаем, че вие сте ангелите в живота на много семейства. Моля ви, помогнете и на нас да сбъднем мечта ни – да бъдем родители.”
На Мария и Димитър можем да помогнем, чрез базара ни тук във фейсбук или, чрез дарения по банковата сметка:
IBAN: BG50UNCR70001523142155
BIG: UNCRBGSF
УниКредит Булбанк АД
Титуляр: Фондация “Майки за донорството”
както и, чрез Pay Pal: mothers.for.donation@gmail.com

С огромна благодарност към всички вас ! Средствата за инвитро процедурата за Мария и Димитър вече са преведени.
В очакване сме на донор на яйцеклетки Ангел за благата вест 
#ЗаДаСеРодиДете

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart