Марияна и Димитър

Марияна и Димитър

Приятели, знаете, че, чрез благотворителните ни базари финансираме двойки, които се борят да имат дете. Пощата ни е пълна с писма, а надеждата ни е да успеем да помогнем една по една на всички. Точно преди Коледа и святата нощ, в която всички отправят молитви за здраве, щастие и любов, споделяме с Вас новата ни 7-ма двойка и отправяме молитва за дете. Помогнете ни.

Писмото: „Здравейте мили хора,
ние сме Марияна на 33г. и Димитър на 38г. от град Бургас. Ние сме обикновено семейство, но за съжаление с репродуктивни проблеми и можещи да имат деца само с донорска яйцеклетка. Мечтаем да бъдем родители, да чуем „мама“ и „тати“… да зарадваме „баба“ и „дядо“ и всички близки. Да отгледаме деца с любов и да им подарим щастие.
Борбата ни е с няколко инсеминации, един неуспешен опит за инвитро и една живото-спасяваща операция, при която се наложи да ми отстранят яйчниците. След нея единствения ми шанс е донорска яйцеклетка. Направихме един опит, след година и половина в очакване на донор. Опитът ни беше неуспешен.
Търсим опора един в друг, вярата не ни е напуснала, а надеждата ни крепи да продължаваме напред. Обръщаме се към всички Вас с молба за подкрепа. Подкрепа, която ще ни даде шанс да бъдем родители.
Благодарим Ви и бъдете благословени!“

7th

Средствата са успешно събрани. Намерихме ангелче – жена, донор на яйцеклетки. Ин витро опитите не завършиха с раждане. Семейството няма повече ембриони. 

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart