Марияна и Динко

Марияна и Динко

„Ние сме семейство, което повече от 10г. се бори за детенце. След 11 пункции и 8 трансфера, включително ин витро процедури и в Турция, които изчерпаха всички възможности на телата и семейството ни – не видяхме положителен тест.  След всички неуспешни опити и влизане в донорска програма, успяхме от раз благодарение на Вас – с помощта на нашия Ангел-донор на яйцеклетки. Имаме си чудесно и здраво момченце вече на 4г., което много силно си мечтае за сестричка.
Записахме се отново да чакаме за ДП в нашата клиника „Надежда“, където вече ни познават и се връщаме с умиление и спомени към нашите добри и някои не толкова хубави дни, изживени в много емоции, сълзи, но и прекрасни и неповторими мигове, там където за първи път се роди нашата дълго очаквана рожба.  Не можем с думи да опишем всички чувства, които напират, няма начин с който да изразим благодарността си.
С огромна молба бихме искали да се запишем и да участваме в Благотворителния базар и силно се надяваме с Ваша подкрепа и тази на хората да намерим отново пътя към мечтата си да имаме още поне едно детенце!“

Приятели, накратко това е историята на Марияна и Динко, която изпратиха до нас – фондация „Майки за донорството“. Семейството им може да бъде още по-голямо с общата ни подкрепа. Както знаете – нашата кауза е домове пълни с желани деца и много детски смях!
Апелираме всяка жена, която иска да им помогне като стане донор на яйцеклетки, да ни потърси на 0888721010 или 0878712128.

Както обявихме в края на 2022 година средствата от благотворителната инициатива „Коледни бебешори“ ще помогнат на семейства, които мечтаят за деца, но имат нужда от медицинска помощ.
Фондацията ще помогне със събраните средства на четири семейства, които са ни писали за подкрепа. Мариана и Динко са второто семейство, което ще получат от „Майки за донорството“ помощ от 5000 лева за ин витро процедурата.

През следваща една седмица (11.01. – 17.01.23, вкл.)  можете да ги подкрепите и вие, чрез директно дарение с основание: за Марияна и  Динко, по банкова сметка на Фондация „Майки за донорството“    IBAN: BG50UNCR70001523142155  ,  BIG: UNCRBGSF ,  УниКредит Булбанк АД  или  Pay Pal:  mothers.for.donation@gmail.com

#фондацияМайкиЗаДонорството    #ЗаДасеРодиДете

www.maikizadonorstvo.com  ,  e-mail: mothers.donation@gmail.com ,
0888721010/ 0878712128


Марияна и Динко са второто семейство, на което помагаме с донорство и със събрани средства от инициативата „Коледни бебешори“. Общата помощ за семейството е 5580 лева.
Благодарим на всички, които се включват в благотворителните ни базари и с директни дарения. Вярваме в успеха и отново ще споделяме заедно новините за бебета!
Благодарим на всички дами и господа, които не спират да се включват в каузата на „Майки за донорството“ като даряват яйцеклетки и сперматозоиди, за да помогнат българските домове да са пълни с детски смях.

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart