Бебе Владислава, Миглена и Димитър

Бебе Владислава, Миглена и Димитър

Кажете “Здравей!” на бебе Владислава!   Една мечта на 10 години се сбъдна!

Миглена и Димитър са семейство, което ни потърси за помощ. (28.02.2022)
Заедно с всички дарители събрахме средства за ин витро процедурата им.  А една от вълшебните жени донори на яйцеклетки на фондация “Майки за донорството” им подари шанс за бебе.

И ето днес посрещаме дъщеричката им Владислава!  (21.02.2023)

Благодарим на вълшебната дама, подарила от своята обич. ☺️

Благодарим на д-р Георги Стаменов, д-р Даниел Георгиев, д-р Зорница Бутева, д-р Веселин Петров и екипа на МБАЛ Надежда за тази сбъдната мечта!

Благодарим на дарителите на средства!

Ние от “Майки за донорството” благодарим на всички за доверието.

Честит рожба на Миглена и Митко!

Да ви е здрава и благословена!


„Ние сме Миглена и Димитър, запознахме се през далечната 2012 година. Голяма любов, щастливи и обичащи се с планове за бъдещето! Съпругът ми е диагностициран и опериран от Болест на Крон, след много терапии и различни медикаменти е убеден от докторите,че няма да има проблем в бъдеще да създаде семейство.
Почти веднага започнахме нашите опити за бебе, но съдбата беше отредила друго за нас … не забременявах.
През 2016 година се оженихме и решихме да потърсим помощ. Насочиха ни към болница, както и да посетим доктор-андролог.Установи се занижен брой сперматозоиди и тяхната подвижност. Посъветваха ни да се обърнем към репродуктивен специалист.Така и направихме, започнахме с изследвания, проследявания, „цветна снимка“ на тръбите, стимулации и безброй пункции. Които в един момент спрях да броя. Имам шест трансфера. От които с две бременностти.
Първият трансфер беше с положителен тест, за рожденния си ден бях бременна. Какъв по-хубав подарък от този може да искам! Това чувство не се описва бях изпълнена с него. Не можех да повярвам, че чудото се случи от първият път. Чухме сърчицето – нещо толкова малко, а така Удивително.Това щастие продължи кратко, между 10-11 г.с се наложи да прекъснем бременността по медицински причини.
Бях сломена, не разбирах какво точно се случва, плаках много разкъсвах се отвътре. Обвинявах се, че нещо не сме направили, трябваше ми доста време да се съвзема и да приема загубата.
След известен период от първата бременност последваха няколко пункции и втори трансфер на замразени ембриони, които този път изследвахме с ПИД. Резултат имаше – положителен тест, но това продължи 20 дни.
Запитах се сега какво има, какво не направихме още …
Болка голяма, разочарование.
Много е трудно след всеки неуспех човек да се събере и да продължи да прави опити. Сменихме лекаря и продължихме – изследвания, хистероскопии, биопсии и ПРП. Последваха още четири трансфера на нито един от тях нямаше дори имплантация. Записахме час при доктора да разберем защо, какво стана сега, къде грешим.
Сподели, че шанса ни е само донор на яйцеклетки.
Между трансферите загубих баща си моята голяма опора  … Плача …
Сърцето ме боли, душата ми гори. Разбих се на парченца. Чувствам се безсилна.
Не искам и не мога да се откажа от нашата мечта да имаме дете.
Зная, че всяко нещо си чака точният момент. И нашето детенце стои и чака да ни види и да ни избере за родители.
Това е нашата болка и история. Благодаря, че прочетохте историята ни.
Надявам се да бъдем избрани от Ангел-донор на яйцеклетки и с нов опит да сбъднем мечтата си. Дай Боже да стигнем докрай с пухкав здрав резултат. Благодаря ви! Бъдете здрави и благословени!“

Миглена и Димитър са извървели дълъг път, опитвайки се да сбъднат мечтата си за дете. За съжаление досега неуспешно и вече се нуждаят двойна помощ.
Помощ от Вълшебна жена, която да дари яйцеклетки за да им подари шанс. И финансова помощ – за нова ин витро процедура. От днес започваме да събираме средства за тях, чрез благотворителният базар във фейсбук страницата на фондацията. Средства се събират и, чрез директни дарения по банковата сметка: фондация „Майки за донорството“, IBAN: BG50UNCR70001523142155, BIG: UNCRBGSF, УниКредит Булбанк АД, основание Миглена и Димитър.
Молим отново за вашата подкрепа.


С радост ви съобщаваме, че средствата за ин витро процедура са събрани и 6100 лева ще бъде помощта към семейството.
Благодарим на всички дарители!
Оставаме в очакване да ни потърси добрата фея – дама, която да има желание да им помогне като дари яйцеклетки. С нейна помощ ще могат Миглена и Димитър да сбъднат мечтата си за дете.

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart