Милка и Димитър със синовете си Борис и Иван

Милка и Димитър със синовете си Борис и Иван

Здравейте,
казвам се Милка на 37 години от гр. Пловдив. Преди 5 години ме оперираха от ендометриозна киста на десния яйчник, след операцията гинеколога ми каза, че всичко е наред и не е необходимо нищо да се прави освен веднъж годишно профилактичен преглед, при които прегледи ми е взимана само цитонамазка. През един топъл летен месец менструацията ми закъсняваше и, тъй като със съпруга ми от 5 месеца правихме опити за забременяване, първоначално помислихме, че чудото се е случило.

Предстоеше ни сватба и в еуфорията покрай организацията на тържеството, не посетих веднага гинеколога си. След еуфорията и вече с ясна мисъл за закъсняването отидох на преглед. Гинекологът ми, за съжаление, установи, че не съм бремена и ми назначи хормонални изследвания LH, FSH и Анти – Мюлеров хормон. Резултатите бяха повече от ужасни. След тях и всичко останало заключението на лекаря беше изчерпан яйчников резерв и преждевременен климакс. На въпроса ми има ли въобще някакъв шанс да забременея ми беше обяснено, че е по – добре да приема мисълта, че няма да стана майка. Жестоко. Тежко. Шокиращо.
Въпреки шока намерих сили и посетих специалист по репродуктивно здраве, който потвърди диагнозата и ми обясни, че единствения шанс да станем родители със съпруга ми е ин витро с донорска яйцеклетка. Имаме шанс! Беше толова лесно да ми се каже. И толкова много надежда за бъдеще. Можем да имаме дете. Водени от силното желание със съпруга ми да имаме наше бебче сме готови да извървим трудния път и заедно да се изправим пред предизвикатеството, което съдбата ни е изпратила. Ще се радваме на подкрепата Ви и благодарим!

milkaidimitar

Средствата за Мила и Митко са успешно събрани. С благодарност към донора, дарил частица от себе си споделяме, че каузата е успешна. Милка и Димитър се радват на синовете си Борис и Иван.

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart