Много сме и сме добри хора!

Много сме и сме добри хора!

Казвам се София, приятно ми е да се запозная с всички Вас !

За донорство на яйцеклетки разбрах от моя “приятелка“ преди много години. Тогава нямах пълнолетие, нямах и деца, а това са едни от изискванията да бъдеш донор. С интерес слушах моята приятелка за донорството, толкова бях развълнувана, че си обещах един ден ако стана майка да даря и аз.
Ще ви разкажа още една моя история. Бях дете, на 14 години, когато за пръв път отидох на гинекологичен преглед, тогава ми заявиха, че никога няма да имам деца. С тази мисъл живях 10 години. През тези години мислих какви ли не неща – ако някога намеря мъжа, с който искам да създам семейство, какво ще правя, ако не мога да забременея?… Информирах се и за донорска яйцеклетка.
Минаха годините намерих мъжа на живота си решихме да имаме дете и – получи се. Веднага след раждането на моя син се свързах с „Майки за донорството“ и малко след това станах донор за първи път. След това се роди и моята дъщеричка. Всичко мина повече от прекрасно! С думи не мога да опиша чувството, което изпитах! Никога до сега не съм споделяла с толкова много хора за този мой акт, но искам да кажа на семействата, които чакат с години за донор, да не се отчайват и отказват. Много сме и сме добри хора!
Пожелавам на всяка една жена, която се чуди дали да станете донор, да бъде здрава и да не се отказва!

Софи


Фондация „Майки за донорството“ изказва своята благодарност и се прекланяме пред човечността на всички донори на репродуктивен материал!

В рубриката „Донорите разказват“ ви запознаваме с част от дарителите на фондация „Майки за донорството“,  които вече подариха шанс на български семейства. Всички разкази са съобразени със законовите изисквания при донорството.

Ако искате и вие да помогнете свържете се с нас на телефони

+359888721010 – Вики Димитрова;  +359878712128 – Мариела Куртева

или  e-mail:  mothers.donation@gmail.com

www.maikizadonorstvo.com

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart