Можете да промените живота на някое семейство

Можете да промените живота на някое семейство

Преди няколко години /преди да родя своите деца/ мислех, че аз самата се нуждая от донор.
В момента, в който разбрах, че мога да стана донор изобщо не беше под въпрос дали да го направя или не.
Знаех почти точно какво ме очаква.Процедурата премина точно според очакванията ми. Нямаше изненади.
Хората реагират различно, част от тях са изненадани, защото знаят през какво сме минали ние преди години. Близките ми са щастливи, че съм опитала да помогна на някое семейство да сбъдне мечтата си.
На рецепиентите – скоро и Вашето чудо ще се появи.
Аз лично опитвам да убедя повече хора около мен, че е важно да помогнат в такъв момент.
Ако съм помогнала на някой да изживее чудото да гушне свое дете ще съм най-щастливия човек на света!
Хора, не се замисляйте, вие не губите нищо от това, а ще помогнете да има още желани, чакани и обичани деца. Вашият живот ще се повлияе за месец, а можете да промените живота на някое семейство.

Дани


Фондация „Майки за донорството“ изказва своята благодарност и се прекланяме пред човечността на всички донори на репродуктивен материал!
Повече от 50 000 семейства в България се нуждаят от помощ на донор за да имат дете. Сред причините са преборено онкозаболяване; генетичен проблем; изчерпана функция на яйчниците; животоспасяващи манипулации с отстраняване на яйчници или оперативни интервенции които са повлияли върху яйчниковия резерв. Всички семейства чакат своя донор в рамките между 6 месеца и 1 година, а понякога и повече.
Донори могат да бъдат жени, които вече имат поне едно родено дете, здрави са и покриват медицинските критерии за донорство. Хиляди семейства се нуждаят от дарена частица обич за да изпитват щастието да имат рожба.
В рубриката „Донорите разказват“ ви запознаваме с част от дарителите на фондация „Майки за донорството“,  които вече подариха шанс на някои от тези семейства. Всички разкази и дати на публикация са съобразени с конфиденциалността при донорството, самото даряване е анонимно.

Ако искате и вие да помогнете свържете се с нас на  mothers.donation@gmail.com  и/или телефон +359888721010 Вики Димитрова;  +359878712128 Мариела Куртева. Ще ви разкажем как се случва донорството – законово и медицински.
Част от историите за борбата на българските семейства може да прочетете тук: https://www.maikizadonorstvo.com/finansirani-semeistva/

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart