Милена и Емил – програма „Темпус

Милена и Емил – програма „Темпус

Запознайте се с историята на второто семейство, което „Програма Темпус“ ще финансира за ин витро процедура. 🙂

„Здравейте, добри и сбъдващи мечти хора.

Ние сме Милена и Емил на 35 и 29 години. Нашата история започна преди осем години, всичко се разви много бързо. Скоро след като се запознахме заживяхме заедно. Започнахме да правим планове за нашето бъдеще, семейството, общ дом и деца. Но след година опити така желаните две чертички не се появиха. Започнахме ходене по лекари, прегледи, безброй изследвания и препоръка от лекаря да се обърнем към репродуктивен специалист. Репродуктивният специалист потвърди диагнозата изчерпан яйчников резерв и обясни, че единственият начин да имаме дете е с донорска яйцеклетка. Първите два опита в клиника в София бяха неуспешни. След което решихме да се преместим в клиника в друг град, където последваха отново два опита от които единия неуспешен, а другия приключи със спонтанен аборт.

След разочарованието, болката и разбитата надежда сега отново сме в София, в друга клиника, с нова вяра и надежда за сбъдване на нашата мечта за рожба.“

Милена и Емил ще бъдат подпомогнати с 5000 лева дарение по Програма „Темпус“ на фондация „Майки за донорството“ и едноимения корпоративен дарител. За техният нов опит се надяваме да срещнем вълшебна жена, която да дари яйцеклетки и сътвори магията – да се сбъдне мечтата им за рожба.

Повече за програмата и как се участва прочете в линка:

ПРОГРАМА ТЕМПУС

Фондация „Майки ЗА донорството“
#ЗаДаСеРодиДете
#ДонорствоНаЯйцеклетки

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart