Фондация „Майки за донорството“ стартира набиране на средства за двойки с репродуктивни проблеми

Фондация „Майки за донорството“ стартира набиране на средства за двойки с репродуктивни проблеми

Фондация  „Майки за донорството“ стартира набиране на средства за двойки с репродуктивни проблеми,  нуждаещи се от донор  и, чрез  благотворителен базар. Благотворителният базар се осъществява на страницата на фондацията във фейсбук „Донорството е живот“, както и помощната страница „Майки за донорството“.

Базарът е от дарени или закупени на символична цена стоки, както и изработени специално за фондацията брандирани стоки. Средствата са за двойки, нуждаещи се от донор, които самофинансират ин витро процедурите си. Стоките се доставят, чрез куриерска фирма „ЕКОНТ“ и заплащат с наложен платеж.  Банковата сметка си е и продължава да бъде  другата възможност за дарение.
Напомняме на всички наши дарители, че  фондация „Майки за донорството“  е вписана в регистъра на юридическите лица с нестопанска цел,  в обществена полза към Софийски градски съд по ф.д. 363 / 2014г., с ЕИК по БУЛСТАТ 176694553 и в ЦРЮЛНЦ към Министерството на правосъдието,  под № 20141013006.
Съгласно българското законодателство, дарителите (физичеси или юридически лица)  на юридическо лице, регистрирано в ЦРЮЛНЦ с общественополезна дейност ползват данъчни облекчения.

В момента средставата, които се събират са за семейство Гергана и Владислав Веселинови.
Отговаряме на всички въпроси и предоставяме пълна иформация. Всякакви действия, използващи името на фондацията или имента ни в частност извън описания ред , считаме за злоупотреба.

 

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart